deana Napisano Listopad 29, 2017 Share Napisano Listopad 29, 2017 Dobry wieczór. Chciałabym zapytać o mój związek karmiczny z poprzednim partnerem. A także relację która właśnie jest między nami. Od rozstania mija już cztery lata. Nasz związek z początku porównałabym do bratnich dusz. Wina rozpadu związku została zrzucona na mnie. Chcę dodać, że uczestniczyły w tym trzecie osoby, które były egoistyczne i "chciały pomóc". Przyczyniły się ostatecznie do tego, że nie jestem z tym mężczyzną. Przez ten czas czułam ogromny ciężar , ból , nienawiść. Dopiero w ostatnim czasie właśnie w tym miesiącu pozbierałam się duchowo i wybaczyłam mu. Oczywiście odezwałam się do niego po tych czterech latach, by przeprosić za wszelakie słowa. Odpowiedź była naturalna typu: Zawsze zostanie delikatny żal. I , że mam nie czuć się źle ponieważ on dawno pojął , że wina była po dwóch stronach. Byłam zadowolona. Jednakże, od tych czterech lat bardzo za nim tęskniłam. Najgorsze, że w ostatnim czasie to uczucie było tak dobijające, przytłaczająca aura ciągle w szarości. Doprowadzało mnie to do skrajnego obłędu. I dopiero dziś pojęłam, że to może być związek karmiczny. I dodatkowo bratnia dusza. Potrafiliśmy rozumieć się we wszystkich aspektach. Nasze spotkanie było typowe, a zarazem tajemnicze. Od początku wiedzieliśmy, że jesteśmy dla siebie. Po utracie ja i on naprawdę cierpieliśmy. Ja cierpię do teraz w jakimś stopniu. Dziś mam uczucie szczęścia w duszy, a kilka godzin później bez powodu czuje ogromne poczucie bólu w klatce piersiowej. Czasami myślę, że jest mi bardziej bliski, niż ktokolwiek inny. To tak dla wyjaśnienia sytuacji. Prosiłabym bardzo o związek karmicznych naszych dat urodzenia i o wyjaśnienie: Czy jesteśmy bratnimi duszami? Daty: I - 13.01.1996 II - 31.08.1996. Dziękuje bardzo za poświęcony czas! : ) Miłego wieczoru. Proszę zapoznać się z ZASADAMI tego działu. Poza tym dział z numerologią i związkami karmicznymi jest tutaj viewforum.php?f=96 Ismena Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Grudzień 2, 2017 Share Napisano Grudzień 2, 2017 Odpowiem jako cwiczaca Popatrzyłem sobie na twoją datę Z moich wyliczeń wynika że zarówno ty jaki twój partner i tak zwiazek by się rozpadł teraz. Wychodzi mi też że dopiero ok 36 r życia wejdziesz w związek być może małżeński i dbaj o niego, bo około 45 r życia może być zmiana/kryzys/lub okres w którym nie powinnaś wchodzić w związki formalne 5 to też nie czas ok 30r życia na życiowe deklaracje. Jesteś liczba 3ale też masz wyzwania 3 więc pracuj nad cechami 3. Jesteś na tyle elastyczna, naładowania emocjami, zawalczyć by nie były Góra te złe emocje które wpadają liczba 3 . . . . . . . . . . . 8 . . . . . . . . . . . . 7 . . . . . . . 5,,,,,,,,,,,,,2 . . . . 1,,,,,,,4,,,,,, . . . 7 ,,,,,,,,,,,3,,,,,,,,,,3 . . . . . . . . . 0 On . . . . . . . . . . . . 6 . . . . . . . . . . . . .5 . . . . . . . . 3. . . . . . 2 . . . . 8. . . . . 4. . . . . . 7 . . . . . . . 4. . . . . . 3 . . . . . . . . . . 7 Przepraszam za mój rysunek ale chciałam pokazać. Ci twoje/ wasze liczby które będą rządzili waszym życiem. On liczba 37/1 ty liczba 30/3oboje macie po 21 lat to liczby u ciebie które działają na ciebie to 1,4,7 Na niego działają teraz liczby. 8,4,7. Rada liczba 7 i 9 jak też liczba 5 to liczby które mówią nam by nie robić deklaracji związki mogą być ale nie stałe. Skup się obecnie na 4 ucz się...... To da ci bardzo dobre efekty w przyszłości być może osiągniesz sukces materialny. Te 3 w czarnych szczytach to praca nad słabościami liczby 3 pomozesz sama sobie jeśli zainwestuje swoją uwagę nad własnym rozwojem osobistym. Nie będę się rozpisywać dalej życie przed tobą. Pozdrawiam serdecznie Batyam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.