Aska135 Napisano Listopad 26, 2017 Share Napisano Listopad 26, 2017 Słuchajcie. Mam takie sny po których się budzę i wiem ze coś znaczą . Kiedy byłam w ciąży a o tym nie wiedziałam miałam dziwny sen o ślubie który niby był ale go nie było . Ostatecznie zostałam sama z dzieckiem Dziś obudziłam się i choć wydawało mi się ze już rok od rozwodu minął i ze już poukładałam wszystko w głowie to dziś ten sen mnie jakiś zastanawia. Stałam w oknie inwidzialam przez nie wyburzona cześć sklepów które widziałam z okna mieszkania w którym żyliśmy wspólnie . On do mnie zadzwonił ja mazLam palcem po szybie - mówił ze głupio mu z tym co zrobił. Nie pamietam czy mówił ze przeprasza ale wg rozmowy wniosek był taki ze żałuje i ze tęskni . Ode mnie usłyszał ze niemożliwe jest dalsze wspólne relacje po tym co zrobił . Może ze 2 mce temu tez miałam sen z nim i z jego teraz już oficjalna partnerka - ze ona gonie chce mówiła mi i się żaliła a on znów mówił ze chce wrócić i ze tęskni . Zastanawiam się w tym wszystkim czy on celowo albo dużo nie myśli o mnie czasem i mi przesyła to , bo czytałam o czymś takim ze jest to możliwe . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 Tak, ale jeżeli te sny coś znaczą, to powinny realizować się w życiu realnym a tak się dzieje? Moim zdaniem, jego obraz jest cały czas w Twojej podświadomości. Jesteś z nim bardzo związana, bo i dziecko i ślub, a później rozwód co z kolei wiąże się z rozpaczą i bólem. To wszystko nadal w Tobie jest, nie poradziłaś sobie z tym. Chciałabyś, aby się odezwał, przeprosił i poprosił o drugą szansę. Dlatego sny o partnerce, że ona go nie chce lub, że on ją zostawia. Właśnie tego pragniesz podświadomie i to masz w snach. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.