Skocz do zawartości

Rok osobisty 2018 a rok osobisty 5778

Batyam
 Share

Polecane posty

17 godzin temu, Batyam napisał:

Anika ja jak to przeczytałam to pierwsze co pomyślałam że teraz to tylko doktorat.... wiesz weż na spokojnie pomyśl bo to 33 odstaw liczbę jak to się mówi potocznie mistrza dodaj 33 + swoją liczbę drogi życia i zobacz co Ci wyjdzie jaka liczba ty znajdziesz klucz. I tak samo ha ha ha z 17 i znowu mamy naukę dodaj do 17 liczbę swojej drogi życia = 

W Nowy Rok Hebrajski byłam dokładnie w Jerozolimie 5779 to dla mnie 1 i dokładnie ta liczba idzie gdzieś za mną a widzę że za Tobą idą liczby rozwoju Aniko . Wiesz ja mam swoją teorie może ona jest inna ale uważam że jeśli życie i wyzwania chcą byś awansowała byś się uczyła to Twoją osobę stawia w wyższej lepszej perspektywie a więc ....może na tych wyżynach jest ktoś kogo spotkasz. Dodaj moja droga liczby popatrz też jakie liczby ustawiają się jako pierwsze i drugie jakie są parzyste i nieparzyste czy współgrają czy nie .....Mogę odpowiadać jak mam komputer mój telefon niestety nie daje mi takich szans więc przepraszam gdybym nie dawała znać. 

Liczba 6/33 moja droga życia to 3 ;) więc dodajmy 33+3=36 no i mamy 3 i 6 to może nas doprowadzić do 9 

Czyli wypadły tu wibracje liczb 3 6 9 

Patrząc na drugą liczb 8/17 jak dodamy do tego 3 to mamy 20 czyli 2 

Batyam co myślisz o tych liczbach?

2 minuty temu, Anika napisał:

Liczba 6/33 moja droga życia to 3 ;) więc dodajmy 33+3=36 no i mamy 3 i 6 to może nas doprowadzić do 9 

Czyli wypadły tu wibracje liczb 3 6 9 

Patrząc na drugą liczb 8/17 jak dodamy do tego 3 to mamy 20 czyli 2 

Batyam co myślisz o tych liczbach?

ok z z jakiej liczby droga życia wyszła Ci 3 ? nie skracaj jej proszę 

Działanie to 33 + podliczba = liczba ale jej nie skracaj proszę 

1 minutę temu, Batyam napisał:

ok z z jakiej liczby droga życia wyszła Ci 3 ? nie skracaj jej proszę 

Działanie to 33 + podliczba = liczba ale jej nie skracaj proszę 

Z daty urodzenia jestem 3/30?

Czyli dodać 33+3 będzie liczba 36 

Chyba, że coś przekombinowałam :D 

1 minutę temu, Anika napisał:

Z daty urodzenia jestem 3/30?

Czyli dodać 33+3 będzie liczba 36 

Chyba, że coś przekombinowałam :D 

to teraz jesteś pod działaniem liczby 63  rok słoneczny 

a 17 + 30 = 47  no i jak byk nauka inwestycją w siebie jako człowiek pracy przejmiesz ten zakład na własność czy co ? akce wykupisz kurcze Anika ?

No moim zdaniem pozostaniesz dla ludzi taka jaka jestes a prosiłam Cię kiedyś naucz się troszkę troszeczkę asertywności wiem że kochasz ludzi ale zdrowo bez uszczerbku dla siebie taka trochę musisz być i będziesz moim zdaniem znowu socjalna w sumie to na plus w pracy.  Zastanów się nad planami.

Jakie chcesz mieć te plany jesli edukacja i awans to w jakim kierunku iść ....

9 minut temu, Batyam napisał:

to teraz jesteś pod działaniem liczby 63  rok słoneczny 

a 17 + 30 = 47  no i jak byk nauka inwestycją w siebie jako człowiek pracy przejmiesz ten zakład na własność czy co ? akce wykupisz kurcze Anika ?

No moim zdaniem pozostaniesz dla ludzi taka jaka jestes a prosiłam Cię kiedyś naucz się troszkę troszeczkę asertywności wiem że kochasz ludzi ale zdrowo bez uszczerbku dla siebie taka trochę musisz być i będziesz moim zdaniem znowu socjalna w sumie to na plus w pracy.  Zastanów się nad planami.

Jakie chcesz mieć te plany jesli edukacja i awans to w jakim kierunku iść ....

Ten awans przyszedł sam niespodziewanie, padła propozycja to ją przyjęłam, Tego nie planowałam, samo przyszło, może przez ciężką i wytrwałą pracę. Spokojnie akcji nie będę, żadnych wykupywać bo mnie nie stać haha :D 

Ostatnio zaczęłam mówić słowo "nie" czyli może jestem na dobrej drodze ;) 

6 minut temu, Anika napisał:

Ten awans przyszedł sam niespodziewanie, padła propozycja to ją przyjęłam, Tego nie planowałam, samo przyszło, może przez ciężką i wytrwałą pracę. Spokojnie akcji nie będę, żadnych wykupywać bo mnie nie stać haha :D 

Ostatnio zaczęłam mówić słowo "nie" czyli może jestem na dobrej drodze ;) 

Nie moje ulubione słowo nauczyłam się też go mówić się w różnych intonacjach - Anika robi cuda.

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...