Ercil Napisano Styczeń 26, 2018 Share Napisano Styczeń 26, 2018 Kupiłam poprzez internet pewną rzecz, teoretycznie powinna do mnie dotrzeć między poniedziałkiem 29 stycznia a piątkiem 2 lutego. Praktycznie może dotrzeć w tygodniu następnym lub nawet jeszcze później (sprzedający ma różne opinie). Stąd pytanie: kiedy otrzymam tą przesyłkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Tydzień -29.01-2.02 - Walet Karo Tydzień - 5.02.-9.02 - 10 pik - nie Tydzień kolejny - Walet Trefl - nie Moim zdaniem już w przyszłym tygodniu możesz cieszyć się z otrzymanej przesyłki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ercil Napisano Styczeń 27, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2018 Dziękuję Mariko, ja również jestem optymistycznej myśli (na razie myśli, bo jeszcze kart nie położyłam, gdyż za bardzo mnie to emocjonuje, muszę się schłodzić ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Na początku pomyślałam, że ten Walet Karo, to będą jedynie Twoje nadzieje i oczekiwania, ale gdy składałam karty pojawił się As Pik, więc myślę, o to jednak ten tydzień. I to będzie zamknięcie całej sprawy. Ale ciekawe jak pokażą karty u innych osób, bo pewnie jeszcze ktoś weźmie udział w tym ćwiczeniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Obstawiam na wtorek, środę w przyszłym tygodniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ercil Napisano Styczeń 28, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2018 Coś mnie podkusiło i pociągnęłam Lenormandy, wyszło: tydzień 29.01. - 2.02 = Pies tydzień 5 - 9. 02 = Koniczyna tydzień 12 - 16.02 = Drzewo Najpierw rzuciłam się na Psa, karta pozytywna i mocna, Koniczyna także ale jakby lżejsza. I nadal mam dylemat, czy Pies czy Koniczyna, jeśli Pies to obstawiam czwartek/ piątek a jeśli Koniczyna to poniedziałek 5.02. Serce mnie ciągnie do Koniczyny, ale stawiam na Psa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ercil Napisano Luty 2, 2018 Autor Share Napisano Luty 2, 2018 Dziękuję Wam Paczka dziś dotarła. Czekałam na nią długo, wprawdzie sprzedający prawie zmieścił się w maksymalnym terminie, ale dawał nadzieję, że może nadejść szybciej - nawet w tydzień ( to naprawdę byłaby szybka realizacja). Ale na tym się skończyło, pan zamilkł, paczuszka potrzebowała na dotarcie 3 tygodnie, (maksymalnie miała być w dwa) Chyba jednak powinnam się cieszyć i z tego, bo opinie na jego temat są różne, jedni otrzymują towar w tydzień a inni w miesiąc. Stąd to ćwiczenie, bo zaczęłam się niecierpliwić, w końcu ile można czekać. Wczoraj miałam już czarne myśli na ten temat, ale wreszcie jest Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Super, że przesyłka dotarła - to jest najważniejsze! Zawsze to lepiej, niż gdyby w ogóle nie dotarła. Zapewne ja już u tego sprzedającego nic bym nie kupiła i omijała go szerokim łukiem. Zazwyczaj zawsze dokładnie sprawdzam opinie, ale wiadomo z tym też różnie bywa. Jednak dobrze, że Ty wyszłaś z tego zwycięsko! Ćwiczenie było bardzo fajne, w sumie nie ma złych ćwiczeń, każde są potrzebne, dlatego jak najbardziej jeżeli tylko będziesz chciała, proszę o kolejne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ercil Napisano Luty 2, 2018 Autor Share Napisano Luty 2, 2018 Dziękuję Mariko za dobre słowa Pan nie jest nieuczciwy tak, żeby towaru nie wysłać, tylko są właśnie obsuwy czasowe. Kupiłam u niego, ponieważ miał taniej niż inni. Jestem zadowolona (stan na dzień dzisiejszy ) i zobaczymy jak będzie dalej z tym zadowoleniem. Ćwiczenie następne zaraz będzie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Rozumiem, ale mimo wszystko ta niepewność odnośnie terminu otrzymania przesyłki... Dziękuję za nowe ćwiczenie, wzięłam udział i mam nadzieję, że inni także wezmą Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.