Skocz do zawartości

Ćwiczenie 19. - Kiedy otrzymam przesyłkę?

Ercil
 Share

Polecane posty

Kupiłam poprzez internet pewną rzecz, teoretycznie powinna do mnie dotrzeć między poniedziałkiem 29 stycznia a piątkiem 2 lutego. Praktycznie może dotrzeć w tygodniu następnym lub nawet jeszcze później (sprzedający ma różne opinie).

Stąd pytanie: kiedy otrzymam tą przesyłkę?

Tydzień -29.01-2.02 - Walet Karo

Tydzień - 5.02.-9.02 - 10 pik - nie

Tydzień kolejny - Walet Trefl - nie

Moim zdaniem już w przyszłym tygodniu możesz cieszyć się z otrzymanej przesyłki <ok>

Dziękuję Mariko, ja również jestem optymistycznej myśli (na razie myśli, bo jeszcze kart nie położyłam, gdyż za bardzo mnie to emocjonuje, muszę się schłodzić ;) )

Na początku pomyślałam, że ten Walet Karo, to będą jedynie Twoje nadzieje i oczekiwania, ale gdy składałam karty pojawił się As Pik, więc myślę, o to jednak ten tydzień. I to będzie zamknięcie całej sprawy.

Ale ciekawe jak pokażą karty u innych osób, bo pewnie jeszcze ktoś weźmie udział w tym ćwiczeniu :)

Coś mnie podkusiło i pociągnęłam Lenormandy, wyszło:

tydzień 29.01. - 2.02 = Pies

tydzień 5 - 9. 02 = Koniczyna

tydzień 12 - 16.02 = Drzewo

Najpierw rzuciłam się na Psa, karta pozytywna i mocna, Koniczyna także ale jakby lżejsza. I nadal mam dylemat, czy Pies czy Koniczyna, jeśli Pies to obstawiam czwartek/ piątek a jeśli Koniczyna to poniedziałek 5.02. Serce mnie ciągnie do Koniczyny, ale stawiam na Psa :)

Dziękuję Wam :)

Paczka dziś dotarła. Czekałam na nią długo, wprawdzie sprzedający prawie zmieścił się w maksymalnym terminie, ale dawał nadzieję, że może nadejść szybciej - nawet w tydzień ( to naprawdę byłaby szybka realizacja). Ale na tym się skończyło, pan zamilkł, paczuszka potrzebowała na dotarcie 3 tygodnie, (maksymalnie miała być w dwa) Chyba jednak powinnam się cieszyć i z tego, bo opinie na jego temat są różne, jedni otrzymują towar w tydzień a inni w miesiąc. Stąd to ćwiczenie, bo zaczęłam się niecierpliwić, w końcu ile można czekać. Wczoraj miałam już czarne myśli na ten temat, ale wreszcie jest :)

Super, że przesyłka dotarła - to jest najważniejsze! :) Zawsze to lepiej, niż gdyby w ogóle nie dotarła. Zapewne ja już u tego sprzedającego nic bym nie kupiła i omijała go szerokim łukiem. Zazwyczaj zawsze dokładnie sprawdzam opinie, ale wiadomo z tym też różnie bywa. Jednak dobrze, że Ty wyszłaś z tego zwycięsko! :)

Ćwiczenie było bardzo fajne, w sumie nie ma złych ćwiczeń, każde są potrzebne, dlatego jak najbardziej jeżeli tylko będziesz chciała, proszę o kolejne <ok>:)

Dziękuję Mariko za dobre słowa :)

Pan nie jest nieuczciwy tak, żeby towaru nie wysłać, tylko są właśnie obsuwy czasowe. Kupiłam u niego, ponieważ miał taniej niż inni. Jestem zadowolona (stan na dzień dzisiejszy ;) ) i zobaczymy jak będzie dalej z tym zadowoleniem.

Ćwiczenie następne zaraz będzie :)

Rozumiem, ale mimo wszystko ta niepewność odnośnie terminu otrzymania przesyłki... ;)

Dziękuję za nowe ćwiczenie, wzięłam udział i mam nadzieję, że inni także wezmą <ok>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...