Skocz do zawartości

Ćwiczenie 21 - co kupiłam :)

Polecane posty

W poprzednim temacie pytałam czy kupię i za ile pewną rzecz. A w tym pytanie brzmi: co kupiłam?

Wiem, że nie jest łatwo określić konkretnie co to jest - czy to np. suszarka czy dywan - ale można określić kategorię, czy to jest np. coś użytkowego (i jakiego przeznaczenia np. sprzęt rtv, wygodny fotel, fantazyjna torebka itd.) czy może coś dekoracyjnego (bibeloty, gadżety nie służące w sumie niczemu :D) albo potrzebnego do pracy ezoterycznej (książki, karty, jakieś akcesoria) lub cokolwiek innego, co tylko komu przyjdzie na myśl :)

Rycerz kielichów/As monet kurcze nie wiem <bezradny> może coś na ścianę do powieszenia, jakaś ozdoba albo coś praktycznego np. talerze do kuchni ;)

Kupiłam coś, co można nazwać ozdobą i jednocześnie może, ale nie musi, być czymś praktycznym, konkretnie może mi służyć do pewnych celów, które określę jako "niefizyczne".

Wprawdzie nie jest to do powieszenia, bo samo stoi, jednak jeśli ocenię, że nie nadaje się praktycznie, to pozostanie jedynie ozdobą.

Tym czym jest... obelisk z fluorytu.

Dziękuję kochane, Anika była, bliżej ale myślę, że Ivien z ćwiczeniami też mogła trafić, ponieważ niektórzy używają takich przedmiotów do ćwiczeń, tyle że nie sportowych a związanych z rozwojem zdolności, powiedzmy "ezoterycznych", różnego typu są to ćwiczenia, głównie chodzi o zdolności wizyjne.

• Lubię! 1

Dziś otrzymałam przesyłkę. Obelisk jest fantastyczny i nie będzie służył tylko jako przedmiot ozdobny, będzie używany praktycznie <tak>

• 1 month later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...