Skocz do zawartości

Sytuacja zdrowotna na przyszłość- problem z interpretacją

nowaja27

Polecane posty

Witajcie kochani. Jestem początkująca i dotychczas głównie stawiałam karty na miłość, związki (głównie dla innych). Z racji niestabilnej sytuacji zdrowotnej postawiłam karty i wyszło: 

Obecna sytuacja: 4 monet

Przyszłość: as monet - lekarz, mężczyzna który mi pomoże? Dalej natomiast mam 10 mieczy która rozumiem jako diagnozę. 7 buław- walka ze zdrowiem i as mieczy ostatecznie jako operacja. Na sam koniec pokazuje mi się Sąd Ostateczny i Słońce. Słońce interpretuje jako szczęśliwe zakończenie ale właśnie ten Sąd Ostateczny i 4 monet? Jak to powiązać? 

• 1 month later...
Dnia 1.11.2021 o 06:50, nowaja27 napisał:

Obecna sytuacja: 4 monet

Przyszłość: as monet - lekarz, mężczyzna który mi pomoże? Dalej natomiast mam 10 mieczy która rozumiem jako diagnozę. 7 buław- walka ze zdrowiem i as mieczy ostatecznie jako operacja. Na sam koniec pokazuje mi się Sąd Ostateczny i Słońce. Słońce interpretuje jako szczęśliwe zakończenie ale właśnie ten Sąd Ostateczny i 4 monet? Jak to powiązać? 

4 monet - bez zmian i nowych pomysłów

As monet - nowe leki

10 mieczy - może oznaczać nietrafną diagnozę

7 buław - sprawdzanie 

As mieczy - zabieg

Sąd jest nowym spojrzeniem na sytuację

słonce - poprawa 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...