Monia250 Napisano Luty 21, 2018 Share Napisano Luty 21, 2018 Witam, Mam prośbę o pomoc w zrozumieniu paru rzeczy - wyjaśnieniu jesli to mozliwe Dane: Osoba pierwsza (ja) Dz: 2/11/20/29 Ipz. 2/11 II pz 1/10/19 (obecnie w tym punkcie) III pz 3/12/21/30 IV pz. 1/10/19/28 I wyzwanie 0 , II wyzwanie 8, główne wyzwanie 8 I cykl 1 II cykl 1 III cykl 9 Osoba 2 Dz 1/10/19/28/37/46 I pz 5/14/23 II pz 5/14/23/32/41 (obecnie w tym punkcie) III pz 1/10/19/28/37/46/55/64 Iv pz 1/10/19/28 I wyzwanie 4, II wyzwanie 4, główne 0 I cykl 5 II cykl 9 III cykl 5 Wspólna Dz 3/12/21/30/39/48/57/66/75 Co wykryłam z tych dwóch piramid Mój dzień urodzenia = DZ partnera - wiem ze pojawiłam sie w jego życiu po coś (znalazłam to gdzieś na forum - ale nie wiem czy konkretna wartość liczbowa ma jakieś znaczenie ) Jednak znalazłam tez inne łączące punkty i ich nie rozumiem - nie wiem jak interpretować dlatego prosze o pomoc ..... cyt: Np. ktoś ma drogę życia 6 i pojawia się w jego życiu osoba o wibracji z dnia urodzenia 6 lub I pz 6 – to jest to związek szczególny. Jeśli pewne wibracje powtarzają się w piramidzie życia jednej i drugiej osoby wiadomo już, że jest to relacja, która jest relacją głęboko karmiczną, czyli relacją, która jest szczególnie po coś. Jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że dzień urodzenia pokrywa się z realizacją drogi życia innej osoby to bardzo często jest to wskazanie, że osoba ta jest w naszym życiu, bo w pewnym sensie ma nam pomóc, umożliwić, to nie znaczy, że ma za nas coś zrobić, ale zrealizować plan naszej drogi życia. Oto co znalazłam : 1) nasza wspólna droga życia jest podobna do mojego III pz (Wspólna DZ ma więcej podliczb ) 2) nasze IVpz sa identyczne 3) oboje teraz znajdujemy sie w IIpz, jednakze jak mój partner przejdzie do swojego III pz ja będę nadal przebywać w swoim II pz —- a jego III pz jest prawie taki sam jak mój II (w moim jest mniej podliczb) Nie wiem jak zinterpretować te podobieństwa - ale na moje oko nasze piramidy jakos sie pokrywają - Dziękuje za pomoc- miłego tygodnia życzę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia250 Napisano Marzec 21, 2018 Autor Share Napisano Marzec 21, 2018 Witam, czy ktos z wieksza wiedza numerologiczna zechce zerknąć i powiedzieć co te podobieństwa w piramidkach mogą oznaczać? Miłego tygodnia życzę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia250 Napisano Czerwiec 28, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2018 Witam wszystkich którzy interesują się numerologia i maja jakaś wiedzę na ten temat - chciałabym ponowić prośbę dotycząca pomocy w interpretacji podobieństw w dwóch piramidach . Z góry dziekuje 💐💐 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.