Mada Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 W tym wątku każdy może wypowiedzieć się na temat avataru koleżanki czy kolegi Osoba,która chce się dowiedzieć co sądzą o jej avatarze zadaje pytanie a zainteresowani odpowiadają co myślą np intuicyjnie lub w oparciu o różne techniki,których używają - karty tarota,klasyczne itp Zapraszam do zabawy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Na chwilę obecną myślę, że nie chcesz się afiszować lub zabrakło czasu na wyszukanie avatarka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Margita Twoj avatar sprawia wrażenie tajemniczego, tak Cię właśnie też odbieram (choć nie znam ) masz wiedze, dużo wiesz ale nie chcesz lub z pewnych przyczyn nie mozesz mówic. Lubisz tajemnice i to co tajemnicze. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonia Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Nika - dodaj avek, inaczej ta gra nie ruszy dalej. pozdrawiam a tak - może chwilowy brak inwencji ? czasu? albo tajemniczość? wybierz sama Cytuj Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Sonia - Twój avatar kojarzy mi się z delikatnością, ulotnością, coś w stylu "nie ma nic stałego". Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgielka Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Ismena - tajemniczość, natura, przyciąganie, marzenia Cytuj "Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 mgielka - ognisty temperament, ciekawość poznawcza, pomaganie potrzebującym, przedsiębiorcza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Essa - oryginalność, kreatywność, ciekawość - dotkniecie tego co nieznane Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agiatis Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 nika, kobieta z klasą pełna optymizmu i nadziei Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Dzięki, zgadza się, szczególnie z tą nadzieją Tarocistka Agiatis - tajemniczość a także przenikliwość, duża wiedza, mądrość życiowa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 wesoła, rezolutna z poczuciem piękna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Karolinka, a gdzie Twój awatar? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Przepraszam, właśnie się zorientowałam, że zatrzymałam grę. Wybaczcie. Już obrazek wkleiłam:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadia Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 moje pierwsze skojarzenie - dama kier , karty klasyczne opierajac sie na znaczeniu -Romantyczna , szlachetna, dora, rodzinna. Patrzac na avatar - tajemnicza , zmysłowa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Pierwsze skojarzenie: Księżyc - intuicja, marzenia senne, ważna dla Ciebie sfera uczuć. Postać unosząca się nad Ziemią - marzycielka, jednak otwarta na doświadczenia (otwarta klatka piersiowa), dajesz się ponieść temu, co przynosi życie lub uczuciom, emocjom (Księżyc). Pewna tajemniczość, nie do końca dająca się poznać (czarne tło). Błękitna sukienka może mówić o idealizmie i dążeniu do prawdy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Nika Spokuj, harmonia, zadowolenie Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Ameneris, O twoim awatarze sądzę że jesteś wolna jak anioł, i uczciwa (Ameneris nie obraź się, ale czuje źłe wibracje wobec ciebie ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Nie ma to jak rozmowa ze sobą... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Nie ma to jak rozmowa ze sobą... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Marta, Twój avatar mówi mi, że jesteś kobietą romantyczną, jednak byle słodkimi słówkami Cię nie zwabi Tajemnicza i empatyczna, ma swoje zasady Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Nika- radość z życia, pasja, wrodzone poczucie estetyki, kobiecość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Twój awatar kojarzy mi się z taką silną i charakterną kobietą, może ciut chłodną w odbiorze, ale inteligentną. Dość tajemnicza, w sensie ma ukrytą głęboko w sobie jakąś tajemniicę, d której nikogo nie dopuszcza i szczelnie chroni Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Awatar Lirith kojarzy mi się z delikatnym wnętrzem i ostrożnością, a awatar Syreny z siłą i skrywaną kobiecością Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karunia Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Avatar Essy, Kojarzy mi się spokojem, harmonią i pięknością Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agaio Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Karunia - jak Cesarzowa, władczyni kosmosu, sił nadprzyrodzonych, z jednej strony kobieca i krucha, z drugiej twarda, silna, mogąca mieszać w planetach ;-) Cytuj Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.