Tefigi Napisano Marzec 20, 2018 Share Napisano Marzec 20, 2018 Witaj Batyam zwracam się do Ciebie jako do specjalisty w numerologii. Otóż mam pewną sprawę która ciągnie się już od roku chodzi o spore pieniądze dla mnie. Nie będę się wdawać w szczegóły chyba że to istotne to na pewno. Chodzi o to że mam wyznaczoną datę rozprawy na 11.04.2018 g. 11.30 czy ja wygram te sprawe? Z daty wychodzi 1 moim zdaniem są duże szanse ale ja już interpretuje wszystko na swoją korzyść, co o tym myślisz,? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Marzec 20, 2018 Autor Share Napisano Marzec 20, 2018 Z daty wychodzi 1 moim zdaniem są duże szanse ale ja już interpretuje wszystko na swoją korzyść, co o tym myślisz,? Nie wiem ja ją policzyłam ta jedynke z daty (11.04.2018) wychodzi 8 więc myślę że to sukces Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Marzec 21, 2018 Share Napisano Marzec 21, 2018 Z daty wychodzi 1 moim zdaniem są duże szanse ale ja już interpretuje wszystko na swoją korzyść, co o tym myślisz,? Nie wiem ja ją policzyłam ta jedynke z daty (11.04.2018) wychodzi 8 więc myślę że to sukces Hej hej Cześć dziękuję ale ja nie jestem specjalistą DATA jest good ale to rozprawa, Tak wychodzi 8 skoro jest liczba osiem to chodzi o liczbę 17= ja człowiek ja zasady..... Masz sprawę o odszkodowanie....? Policz proszę sygnatura i policz swoją datę urodzenia. Sprawa trwa jak się domyślam.... Czy dopiero się zaczyna.... Napisze na priv wiadomość Pozdrawiam serdecznie Batyam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Marzec 21, 2018 Share Napisano Marzec 21, 2018 Wszystko napisałam w prywatnej wiadomości zobacz proszę Powiem więcej i masz liczbę 11 i nawet 33 tak tak dzień rewelacja.... Ale.... Zadania do obliczeń zostawiłam na prywatnej wiadomości.... Batyam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Kwiecień 11, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2018 Batyam jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za rozpisanie dat. Sprawę wygralam, oczywiście jeszcze 21 dni niepewności przede mną ale jestem dobrej myśli. Wydylam buziaki ściskam mocno. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Kwiecień 14, 2018 Share Napisano Kwiecień 14, 2018 masz super liczby cieszę się.... Buziaki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.