Ismena Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Tarotowy Portret Psychologiczny obliczamy na postawie własnej daty urodzenia dd-mm-yyyy (dzień - miesiąc - rok) Jeśli wynik wyjdzie większy od 22, to wtedy od wyniku odejmujemy 22 (bo tyle jest AW). Kolejne pozycje obliczamy według poniższego wzoru albo dodajemy albo odejmujemy od siebie. (1) dzieciństwo = dzień miesiąca; jeśli dzień miesiąca "dd" jest większy niż 22 odejmujemy od niego 22, czyli dd-22 np. 24-22=2 (Kapłanka) (2) wiek średni = liczba miesiąca "mm" (3) wiek dojrzały = y+y+y+y (4) podświadomość = (1) + (2) (5) świadomość = (2) + (3) (6) nadswiadomość = (4) + (5) (7) misja = (1) + (5) (8) środki do realizacji misji = (2) + (6) -- (9) karma, kim byłam = (1) - (2) odejmujemy zawsze większą od mniejszej, wiec może być (2) -(1) (10) co robiłam = (3) - (2) j.w. (11) lekcja = (9) - (10) j.w. --- (12) harmonia/komfort = (7) + (8) (13) wnętrze = (1)+ (4) +(6) (14) na zewnątrz = (3) + (5) + (6) ----- (15) jak odrobić lekcje karmiczna = (9) +(10) + (11) - (7) (17) komfort karm. = (11) + (6) (18) jak pracować z misja na obecne wcielenie = (11) + (8) źródło :A. Chrzanowska Tarotowy portret psychologiczny 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed156 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Brakuje punktu 16? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Punkt 16, autorka portretu podaje i wyjaśnia tylko na swoich kursach. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narbhflaith Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 A szkoda Ale ciekawe podejście Cytuj "Uważaj, co do siebie mówisz, bo może się okazać, że słuchasz.” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samira Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 A już byłam w połowie liczenia, a tu zonk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karus Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Czesc, Jestem nowa na forum. Mam prosbe o pomoc. Probuje zrobic portrety karmiczne (wedl ksiazki p. Chrzanowskiej ) dla dwoch bliskich mi osob, u ktorych wychodza mi wartosci zerowe. W jednym portrecie na pozycji 11 a w drugim na pozycji 15tej. Sprawdzilam obliczenia i jest OK. czy to mozliwe?? i co z tym fantem zrobic Utknelam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 8, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Karus napisał: Czesc, Jestem nowa na forum. Mam prosbe o pomoc. Probuje zrobic portrety karmiczne (wedl ksiazki p. Chrzanowskiej ) dla dwoch bliskich mi osob, u ktorych wychodza mi wartosci zerowe. W jednym portrecie na pozycji 11 a w drugim na pozycji 15tej. Sprawdzilam obliczenia i jest OK. czy to mozliwe?? i co z tym fantem zrobic Utknelam Jest to możliwe, gdyż zero, to karta Głupca Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karus Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Dzieki za odpowiedz!!! Tak to Glupiec i tez tak pomyslalam w pierwszej chwili. Tyle, ze autorka w swojej ksiazce, oznaczyla Glupca numerem XXII ( Swiat to XXI) i tak on funkcjonuje w tej ksiazce , to mnie zmylilo. Czy pomimo tego mam traktowac zero jako Glupca? Przepraszam za upierdliwosc , ale nie chce komus bzdur napisac. Pozdr. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 9, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Karus napisał: Dzieki za odpowiedz!!! Tak to Glupiec i tez tak pomyslalam w pierwszej chwili. Tyle, ze autorka w swojej ksiazce, oznaczyla Glupca numerem XXII ( Swiat to XXI) i tak on funkcjonuje w tej ksiazce , to mnie zmylilo. Czy pomimo tego mam traktowac zero jako Glupca? Przepraszam za upierdliwosc , ale nie chce komus bzdur napisac. Pozdr. Tak, karta ta jest oznaczana albo 0 albo XXII Powodzenia w liczeniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karus Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Piekne dzieki !!!!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 Dnia 1.07.2014 o 02:20, Ismena napisał: Tarotowy Portret Psychologiczny obliczamy na postawie własnej daty urodzenia dd-mm-yyyy (dzień - miesiąc - rok) jak by to tak podbić..... fajny temat Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Styczeń 4, 2021 Share Napisano Styczeń 4, 2021 Mam pytanie Jeżeli na którejkolwiek pozycji wychodzi np 54 to trzeba odjac 22 wiec wychodzi 32.Odejmujemy dalej od 32 czy zostawiamy. Proszę o pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Styczeń 8, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2021 Dnia 4.01.2021 o 11:41, Reni45 napisał: Mam pytanie Jeżeli na którejkolwiek pozycji wychodzi np 54 to trzeba odjac 22 wiec wychodzi 32.Odejmujemy dalej od 32 czy zostawiamy. Proszę o pomoc. Odejmujemy. Jeśli wynik wyjdzie większy od 22, to wtedy od wyniku odejmujemy 22 (bo tyle jest AW). 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Styczeń 8, 2021 Share Napisano Styczeń 8, 2021 3 godziny temu, Ismena napisał: Odejmujemy. Jeśli wynik wyjdzie większy od 22, to wtedy od wyniku odejmujemy 22 (bo tyle jest AW). Dziękuję 😀 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianekii Napisano Maj 9, 2021 Share Napisano Maj 9, 2021 Witam wszystkich. Gdzieś w internecie doczytałem się, że w tarotowym portrecie psychologicznym znajduje sie aż 30 pozycji, a ja znam ich tylko 17. Przy okazji czy ktoś wie jak obliczyć 16 pozycję, i co ona oznacza 🤔 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 9, 2021 Autor Share Napisano Maj 9, 2021 5 godzin temu, Damianekii napisał: Witam wszystkich. Gdzieś w internecie doczytałem się, że w tarotowym portrecie psychologicznym znajduje sie aż 30 pozycji, a ja znam ich tylko 17. Przy okazji czy ktoś wie jak obliczyć 16 pozycję, i co ona oznacza 🤔 Autorka tej metody, opisała wszystkie pozycje, plus 16, której do tej pory nie było w swojej kolejnej książce: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianekii Napisano Maj 9, 2021 Share Napisano Maj 9, 2021 35 minut temu, Ismena napisał: Autorka tej metody, opisała wszystkie pozycje, plus 16, której do tej pory nie było w swojej kolejnej książce: To nie potrzebnie zakupiłem książkę tarotowy portret psychologiczny Alli Alicji chrzanowskiej 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 10, 2021 Autor Share Napisano Maj 10, 2021 @Damianekii powiedzmy, że to jest uzupełnienie tej książki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianekii Napisano Maj 11, 2021 Share Napisano Maj 11, 2021 15 godzin temu, Ismena napisał: @Damianekii powiedzmy, że to jest uzupełnienie tej książki Dzięki za info i życzę wszystkim miłych analiz tarotowych portretów psychologicznych 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.