SowAna Napisano Marzec 29, 2018 Share Napisano Marzec 29, 2018 opisy podliczby, nie wiem dlaczego, kończą się na 99, ja jakoś nie umiem tego ogarnąć chodzi mi o to, że suma wszystkich liczb w dacie urodzenia, jeżeli ich nie skracamy, nie może być większa niż 71 (no chyba, że chodzi o lata za 8 tysięcy lat lub 5-cio - 6-cio cyfrowe) maksymalna data w kalendarzu to 31-12-1999 co daje 71, więc skąd 99 lub liczby mistrzowskie typu 77 i 88 z daty urodzenia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Marzec 29, 2018 Share Napisano Marzec 29, 2018 Dlaczego liczby mistrzowskie kończą się na 99 Jak wiesz liczby w numerologii redukuje się Ale nie redukuje się liczb 11,22,33,44,55,66,77,88,99 One właśnie stanowią liczby mistrzowskie Oczywiście nie każdy jest mistrzem..... By być mistrzem trzeba nim być. Więc osoba która posiada owa liczbę ma wybór. Czy być mistrzem.... Czy być 1,2,3,4,5,6,7,8,9, Kiedy dodajemy liczby z daty urodzenia mamy wybór obliczania 26.11.1980=55 Jak ja policzyłem Ano 26+11+10+8=55 Nie redukować liczby dnia ani miesiąca urodzenia to ważne liczby owszem ktoś może powiedzieć że ta data po wyliczeniach ma wartość 28 a po redukcji 10 i po kolejnej redukcji 1 Czlowiek ten posiada imię lub imiona i nazwisko więc też w tych obliczeniach mogą nam się ujawnić liczby mistrzowskie ja np mam liczbę 88 Powiem tak Numerologia to skrawek ułamek interpretacji energii np z jaką się rodzimy może nam dać odpowiedź na pytanie o i to też nie zawsze. Numerologia jest i może być tak samo postrzegana jak odpowiedzi które czytamy np z kart. Numerologia jak to moja koleżanka mówi to zabawa. I może tak zabawa z energią. Oby ja dobrze odczytać Sow Ana dla liczb mistrzowskich z daty urodzenia może i konczy się to na liczbie 77 Ale numerologia czyta energię np z jaką weszłam z pytaniem..... Czyta energię np osoby z nickiem.... Itd a to że liczby mistrzowskie kończą się na liczbie 99 Liczby pierwsze 1,2,3,4,5,6,7,8,9, Każda liczba jaka by nie była redukuje się do liczby pierwszej. SA też obliczenia np gdzie wychodzi liczba 666 Czy to liczba mistrzowska..... Cóż poniekąd tak A i tak jak wiesz liczba 666 redukuje się do liczby 18/9 I to jest odpowiedź mistrz upadku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Marzec 29, 2018 Share Napisano Marzec 29, 2018 Jeszcze jedna rzecz, interpretacje liczb podliczb bardzo często są na zasadzie kopiuj wklej..... Więc idąc do Twojego pytania dlaczego nikt dalej nie określił np liczb mistrzowskich po liczbie 99. Np dla liczb 111,222,333,444,itd..... moim zdaniem brak jest dowodów prac naukowych, itd itp nawet i te liczby które są opisane..... nie stanowią moim zdaniem dobrych / pełnych / zgodnych interpretacji..... Pobawiłam się z obliczeniami..... I naprawdę liczyć można na wiele sposobów wspólna rzecz jest taka że jeśli zastosujemy swoje wyliczenia powinnaś wiedzieć po co i dlaczego je tak a nie inaczej wyliczasz..... Numerologia to nie nauka..... Astrologia to nauka, chcesz poznać siebie astrologia. Ale od pewnego czasu zaczynam sceptycznie patrzeć nawet na moją ukochaną numerologie. Rada- wskazówka podstawa do interpretacji to energia liczb podstawowych, jak dobrze wyszukasz energię, cechy to z pewnością..... Sama dokonasz dobrych i trafnych interpretacji. Kiedy znasz karty postaraj się popatrzyc w te karty które mają wartości liczbowe tych liczb o jakie pytasz. Ja nie dotykam kart. Co do liczb mistrzowskich..... Są ludzie z tymi liczbami bo są ale czy są mistrzami..... Ja takich jeszcze nie poznałam. Pozdrawiam serdecznie Batyam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Marzec 30, 2018 Autor Share Napisano Marzec 30, 2018 Dzięki Batyam, a ja znów z innej beczki, albo źle się wysławiam, albo słowo pisane jest interpretowane zgodnie z wolną myślą odbiorcy może me ograniczenie wynika właśnie z innego postu "Litery - Dźwięki", nie analizuję liter, tylko datę urodzenia, więc pewnie dlatego nie wychodzi mi więcej niż 71, co oznacza, że największą liczbą mistrzowską z daty będzie 66. Co do Astrologii - też nie jest w większości kręgów naukowych odbierana jako nauka, natomiast numerologia (ta tylko z daty urodzenia) dla mnie jest bardziej cyferkowa-matematyczna, a tym samym "naukowa". A ni liczby, a ni planety nie pokazują jak wibruje dana osoba, pokazują predyspozycje, nie powiedzą czy ta osoba jest "zła" czy "dobra", dlatego używam kart, co prawda na nich też nie ma napisów wprost "+ czy -", nie ma złych czy dobrych kart . Co do łączenia numerologii i kart, też mam dużo wątpliwości, ale to chyba na post w innym dziale. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Marzec 30, 2018 Share Napisano Marzec 30, 2018 Sow Ana Policz swoją piramide numerologiczna Tam jest wydźwięk tego co masz do przerobienia. Astrologia chylę głowę poważnie..... Liczby to energie, planety tym bardziej.... Daleko mi do wejścia w ten temat ale jeśli masz pytania o siebie i o cel w tym życiu dla siebie to jedyna droga do tej wiedzy jest jak dla mnie astrologiczny horoskop urodzeniowy, Numerologia i piramida mogą pokazać namiastkę a i tak nie pokażą wszystkiego, Numerologia jest trochę jak karty choć i tu uważam że karty mogą pokazać więcej wszystko i tak jest w rękach osoby która potrafi dobrze zinterpretować rozkład pod warunkiem że współgra np dobrze z energią osoby pytając. Z perspektywy czasu doceniam tych którzy potrafią i opanowali wiedzę astrologiczna. Dobra analiza daty urodzenia nawet osoby której z tej daty wychodzi liczba 66 nie oznacza nic..... To predyspozycja. Jeśli kiedyś będziesz liczyła nazwy.... Zobaczysz że wychodzą wyższe liczby..... Kończąc powiem że jeśli życie zaczynając się daje nam np horoskop..... Lub liczbę, liczby z którymi się rodzimy to dla mnie drogowskazy..... Ale i tak uważam że to w astrologii doszukać się pełnego przekazu dla naszego życia w wielu dziedzinach życia. Mam nadzieję że obliczenia lub karty dadzą Ci podpowiedzi wskazówki i oby się ziscily Pozdrawiam serdecznie Batyam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.