Luna Napisano Kwiecień 5, 2018 Share Napisano Kwiecień 5, 2018 Kto prawidłowo wytypuje lub będzie najbliżej. Czekam na wasze interpretacje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Kwiecień 5, 2018 Share Napisano Kwiecień 5, 2018 7 buław- myślę, że tam trzeba trochę powalczyć, mieć dużą w sobie siłę walki, żeby się przebić? może coś z marketingiem, reklamą albo handlem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 5, 2018 Share Napisano Kwiecień 5, 2018 wypadł mi Mag - handel? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Kwiecień 5, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2018 jesteście bardzo blisko lecz "towar" bardzo specyficzny, kto poda co to jest będzie Mistrzu Dla ułatwienia dodam, że widac to troche w moim Medium Coeli Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 6, 2018 Share Napisano Kwiecień 6, 2018 ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków, na życie, ubezpieczenie nieruchomości - pożyczki pod zastaw, może coś z samochodami ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Kwiecień 6, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2018 SowAna zimno, zimno, coraz zimniej Czekam na dalsze interpretacje od naszych zdolnych forumowiczek Nie ma nieszczęść w tle, raczej przyjemności. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 Mam pod ręką karty anielskie, więc spróbuję: Karta Dzieci - może sklep z zabawkami, akcesoriami dziecięcymi albo ubrankami? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Kwiecień 7, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2018 Alicja dla różnych małych i duzych to przyjemnosci, nietrafione w tym temacie ale faktycznie ostatnio myślałam o tym czy będe miec dziecko i czy rzeczywiście czuję potrzbe jego posiadania. Zatem jest odpowiedz ale w innym temacie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Kwiecień 10, 2018 Share Napisano Kwiecień 10, 2018 As Pik - może coś związanego z pocztą, przesyłaniem/odbieraniem wiadomości 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Kwiecień 10, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2018 Nie poczta, chociaż "wysyłanie" jest Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Kwiecień 12, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2018 Temat ucichł, najbliżej była nasza dziewczyna-rakieta SowAna i Anika tez podała trop. Odpowiedz: turystyka. Dzieki za udział dziewczyny 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Kwiecień 17, 2018 Share Napisano Kwiecień 17, 2018 Brawo Która z Was doda nowe, 24 ćwiczenie? Dnia 6.04.2018 o 13:18, SowAna napisał: ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków, na życie, ubezpieczenie nieruchomości - pożyczki pod zastaw, może coś z samochodami ? Dnia 5.04.2018 o 20:05, Anika napisał: 7 buław- myślę, że tam trzeba trochę powalczyć, mieć dużą w sobie siłę walki, żeby się przebić? może coś z marketingiem, reklamą albo handlem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.