runoutofbreath Napisano Kwiecień 11, 2018 Share Napisano Kwiecień 11, 2018 Witam, obecnie spotykam sie z pewnym mezczyzna, wibracja naszego zwiazku wynosi 7- jak juz zdazylam sie zapoznac z info na forum, jest to relacja karmiczna. Ja jestem 33, czyli 6 a on 1. Co mozemy miec do przepracowania, czego ten "zwiazek" wymaga ode mnie a czego od niego? Dodam jeszcze ze moj dzien uro (10, co po zsumowaniu daje 1) jest rowny jego drodze zycia, co juz w ogole potwierdza ze jest to zwiazek karmiczny plus urodzilismy sie w tym samym miesiacu. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runoutofbreath Napisano Kwiecień 13, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2018 Moge podac nasze dokladne daty na priv, bardzo prosilbym odp kogos kto sie na tym zna. Widziałam, że Batyam ma mega wiedzę i robi genialne analizy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinMarcin Napisano Maj 20, 2018 Share Napisano Maj 20, 2018 jak temat dalej akutalny mogę podesłać charakterystykę tego numeru (właśnie robiłem dla znajomych), informacje zaczerpnięte są z forum Zawsze możesz wstawić tę charakterystykę na forum. Wtedy nie tylko runoutofbreath z niej skorzysta, ale również inni użytkownicy. Ismena. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runoutofbreath Napisano Maj 28, 2018 Autor Share Napisano Maj 28, 2018 Dnia 20.05.2018 o 21:55, MarcinMarcin napisał: jak temat dalej akutalny mogę podesłać charakterystykę tego numeru (właśnie robiłem dla znajomych), informacje zaczerpnięte są z forum prosze podeslij Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 6, 2018 Share Napisano Czerwiec 6, 2018 pisałam już, że podobno każda relacja jest karmiczna 7 - nie straszy i nie utrudnia, 7 - uświadamia, masz coś w środku co wymaga odszyfrowania, inna osoba może nam w tym pomóc, a my jej, nie oznacza to cierpienia i bólu, tylko zrozumienia, uświadomienia własnych emocji, odczuć, takich na poziomie wewnętrznym, takie związki (siódemkowe) po prostu wymagają głębszego spojrzenia w siebie i w tą drugą osobę, bez tego spojrzenia są bezwartościowe Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.