Skocz do zawartości

karmiczny zwiazek- 7 (ja 6, on 1)

runoutofbreath
 Share

Polecane posty

Witam,

obecnie spotykam sie z pewnym mezczyzna, wibracja naszego zwiazku wynosi 7- jak juz zdazylam sie zapoznac z info na forum, jest to relacja karmiczna. Ja jestem 33, czyli 6 a on 1. Co mozemy miec do przepracowania, czego ten "zwiazek" wymaga ode mnie a czego od niego? Dodam jeszcze ze moj dzien uro (10, co po zsumowaniu daje 1) jest rowny jego drodze zycia, co juz w ogole potwierdza ze jest to zwiazek karmiczny plus urodzilismy sie w tym samym miesiacu. 

• Lubię! 1

Moge podac nasze dokladne daty na priv, bardzo prosilbym odp kogos kto sie na tym zna. Widziałam, że Batyam ma mega wiedzę i robi genialne analizy

• 1 month later...

jak temat dalej akutalny mogę podesłać charakterystykę tego numeru (właśnie robiłem dla znajomych), informacje zaczerpnięte są z forum :)

Zawsze możesz wstawić tę charakterystykę na forum. Wtedy nie tylko runoutofbreath z niej skorzysta, ale również inni użytkownicy.

Ismena.

• Lubię! 1

• 2 weeks later...
Dnia 20.05.2018 o 21:55, MarcinMarcin napisał:

jak temat dalej akutalny mogę podesłać charakterystykę tego numeru (właśnie robiłem dla znajomych), informacje zaczerpnięte są z forum :)

prosze podeslij :)

• 2 weeks later...

pisałam już, że podobno każda relacja jest karmiczna

7 - nie straszy i nie utrudnia, 7 - uświadamia, masz coś w środku co wymaga odszyfrowania, inna osoba może nam w tym pomóc, a my jej, nie oznacza to cierpienia i bólu, tylko zrozumienia, uświadomienia własnych emocji, odczuć, takich na poziomie wewnętrznym, takie związki (siódemkowe) po prostu wymagają głębszego spojrzenia w siebie i w tą drugą osobę, bez tego spojrzenia są bezwartościowe ;*

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...