SowAna Napisano Kwiecień 22, 2018 Share Napisano Kwiecień 22, 2018 Przykładowe znaczenia połączenia kart As Buław i 4 buław. Ja to widzę tak, a Wy jak widzicie? Jakie są Wasze spostrzeżenia na temat tych dwóch kart? Może macie jakieś wypracowane znaczenia odnośnie tych trzech punktów, które tutaj omówiłam. Prosiłabym Was o własny wkład, aby korzystający z forum mogli w tym miejscu poznać różne spojrzenia na dane zestawy/ pary kart. 1. Czy ta relacja ma przyszłość? (na związek/relację już istniejące, nawet 1 dzień :)) 2. Czy otrzymam tą pracę? (konkretną, złożyliśmy CV albo była rozmowa kwalifikacyjna) 3. Czy wynik tej konkretnej sprawy będzie dla mnie pozytywny? ( inne tematy, niedotyczące pkt.1 i 2) Każda osoba może widzieć w tych kartach coś innego, tak jak na dany moment czuje, podane niżej znaczenia są przykładowe. Zapraszam do wspólnej nauki. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Kwiecień 24, 2018 Share Napisano Kwiecień 24, 2018 W sytuacji pierwszej - duże szanse na obiecujący związek. Praca już praktycznie w kieszeni Sytuacja druga - związek potrzebuje jakiejś iskry, nie wolno spocząć na laurach, pamiętając że miłość trzeba pielęgnować przez cały czas. W pracy - zamiast czekać biernie na werdykt, należy przypomnieć się, dopytać, trochę wykazać inicjatywy. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Maj 3, 2018 Share Napisano Maj 3, 2018 1. wypad za miasto, bardziej romansowe karty niż związkowe. 2. Tak, ale będzie trzeba się przemieszczać na 2 koniec miasta, lub do sąsiedniego miasta. 3. Będzie korzystny, jeśli sama będziesz tego chciala, szybko się zapalasz, jak też szybko gaśniesz... 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.