SowAna Napisano Kwiecień 22, 2018 Share Napisano Kwiecień 22, 2018 Przykładowe znaczenia połączenia kart As Buław i 5 buław. Ja to widzę tak, a Wy jak widzicie? Jakie są Wasze spostrzeżenia na temat tych dwóch kart? Może macie jakieś wypracowane znaczenia odnośnie tych trzech punktów, które tutaj omówiłam. Prosiłabym Was o własny wkład, aby korzystający z forum mogli w tym miejscu poznać różne spojrzenia na dane zestawy/ pary kart. 1. Czy ta relacja ma przyszłość? (na związek/relację już istniejące, nawet 1 dzień :)) 2. Czy otrzymam tą pracę? (konkretną, złożyliśmy CV albo była rozmowa kwalifikacyjna) 3. Czy wynik tej konkretnej sprawy będzie dla mnie pozytywny? ( inne tematy, niedotyczące pkt.1 i 2) Każda osoba może widzieć w tych kartach coś innego, tak jak na dany moment czuje, podane niżej znaczenia są przykładowe. Zapraszam do wspólnej nauki. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.