justynam Napisano Kwiecień 23, 2018 Share Napisano Kwiecień 23, 2018 Witam. W tym wypadku mam wrażenie i całość tematyki snu nie była aż tak istotna, na ile była właśnie kłódka. Otóż przyśniło mi się, iz dostałam dziś prezent, lecz miałam dziwne wrażenie, że powinnam go zwrócić... Że nie należał do mnie. Prezentem były jakieś 4 kosmetyki i biała, bardzo zwiewna bluzeczka bez rękawów, taka typowo letnia z przyjemnej dzianiny. Ale to, na czym najbardziej moja uwaga została skupiona, to właśnie zapakowana w przezroczysty woreczek na suwak kłódka z kluczykiem, w kolorze czarnym. Kluczyk również był czarny. Gdy się obudziłam tkwił mi w głowie ten symbol... Jakieś pomysły na zinterpretowanie tego znaku? Dziękuję i pozdrawiam ciepło! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 23, 2018 Share Napisano Kwiecień 23, 2018 Zwiewna biała bluzeczka i czarna kłódeczka, których miałaś wrażenie, że nie chcesz przyjąć, może to takie "spróbuj przyjąć własny negatyw, może jak otworzysz to czego nie chcesz wiedzieć, to bardziej zrozumiesz siebie" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynam Napisano Kwiecień 23, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2018 Ciekawe podejście do tematu SowAna, przemyślam właśnie, dziękuję Ci i pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynam Napisano Kwiecień 23, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2018 Teraz też dopiero dostrzegłam tą dwoistość - czyli białą lekkość oraz czarny ciężar. Bluzeczka mnie zauroczyla, przymierzylam ją. Kłódka zaintrygowała, ale nie otworzyłam opakowania Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.