Batyam Napisano Kwiecień 25, 2018 Share Napisano Kwiecień 25, 2018 Anglia ma kolejnego następcę do tronu. 23.04.2018r urodził się malutki książę. Ja mam swój typ moim zdaniem to super Harry... A jaki jest Twój typ? Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do ćwiczenia w typowaniu cech charakteru co możemy o nim powiedzieć kogo z rodziny królewskiej cech ma najwięcej. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 26, 2018 Share Napisano Kwiecień 26, 2018 dzieciństwo - dość mocno naznaczone zasadami i ograniczeniami, normami wiek średni - chęć wyrwania się z tych ograniczających reguł, może przez relację, a może przez sztukę schyłek - uświadomienie sobie własnych emocji, a może nawet orientacji DŻ - niełatwa, rozchwianie emocjonalne, nie wiem co dziś chcę, a jutro całkowicie inne podejście do prawd głoszonych wczoraj KW - chęć działania dla społeczeństwa (jeżeli będzie pozytywnie wibrował), duża intuicja, częste izolowanie się od innych, trochę samotniczy obraz życia, ale czasami tez i dyktatorski, analizowanie własnych emocji i wybuchy Może nie panować nad majątkiem 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.