lirith Napisano Kwiecień 27, 2018 Share Napisano Kwiecień 27, 2018 Właśnie przed chwilą się natknęłam na taką talię:http://osiem.com.pl/game-thrones-tarot-p-6564.html?osCsid=930eabfff4c1b147c746c6877e6cfdd7 Ciekawe jak wyglądają karty dworskie. 3 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 27, 2018 Share Napisano Kwiecień 27, 2018 fajny jest, mi się podoba, Pustelnik odrobinkę za młody Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Kwiecień 27, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2018 zgadzam się, za młody, ale został w tych kartach zachowany klimat GoT Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 29, 2019 Share Napisano Kwiecień 29, 2019 Dnia 27.04.2018 o 20:17, lirith napisał: zgadzam się, za młody, ale został w tych kartach zachowany klimat GoT Masz te karty? Jestem ciekawa opinii Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Maj 5, 2019 Autor Share Napisano Maj 5, 2019 Niestety nie mam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Och, świetna ta talia, nie widziałam jej nigdy Bardzo lubię Grę o Tron, a tutaj naprawdę ten motyw jest bardzo smacznie i subtelnie potraktowany - nie jest to wyłącznie kiczowata reklamówka i gadżet na fali popularności GoT, ale też po prostu fajna talia. Pustelnik moim zdaniem ekstra - jak najbardziej pasuje, biorąc pod uwagę, że tak naprawdę świadomość Brana umarła i żyje w nim Trójoka Wrona, będąca przecież bardzo długo prawdziwym pustelnikiem. Nie ciało jest tu ważne, ale stan umysłu i rola, jak u Pustelnika w Tarocie. Może on symbolizować kogokolwiek, nie tylko starca. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Znalazłam skany całości jak coś: link Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Dnia 27.04.2018 o 20:16, SowAna napisał: fajny jest, mi się podoba, Pustelnik odrobinkę za młody Dnia 27.04.2018 o 20:17, lirith napisał: zgadzam się, za młody, ale został w tych kartach zachowany klimat GoT Patrząc przez pryzmat serialu Bran jest najodpowiedniejszą postacią do karty pustelnik. W ogóle uważam, że ktoś zrobił kawał dobrej roboty z dopasowaniem osobowości do kart. Świetna robota. No i chyba to będą moje karty następne 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Dnia 5.05.2019 o 23:20, Syrena napisał: No i chyba to będą moje karty następne masz? ja zamówiłam, nie wszystko mi odpowiada, ale większość tak i trzeba uszanować wkład pracy autora, może po jakimś czasie przyznam mu rację, bo na razie mam sprzeciw do AM, nie pasuje mi, że postacie się powtarzają, owszem każda ma wile cech, które pokazała w filmie, lecz skoro już przypisano tej postaci AW, to czułam rozczarowanie widząc tą samą postać w AM 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Wrzesień 15, 2019 Share Napisano Wrzesień 15, 2019 Nie mam. Im dłużej im się przyglądalam tym bardziej dochodziłam do wniosku, że nie muszę ich mieć 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.