Skocz do zawartości

Co obraz mówi o Tobie? Co wiele głow, to nie jedna :)

Polecane posty

Napisano

Nie widziałam Evy w tej roli, więc napiszę tylko co z obrazka/cytatu:

samoświadoma, pełna ukrytych namiętności, tajemnicza, magnetyczna, przyciągająca pomimo skromności, wymagająca.

• Gratuluję! 1
Napisano
30 minut temu, MIMESIS napisał:

image.thumb.png.808bc6dfc92472e2c076d9c10fcfd067.png

nie patrząc na tekst i nie oglądając filmu,

próba doszukania się w oczach innej osoby wiedzy o sobie, zwątpienie w możliwość zaufania, słowa przerwane, których chyba nie warto wypowiadać, totalny rentgen innej osoby, "co wiesz o mnie, by wydawać sądy", "chodziłeś w moich butach", "dlaczego w tobie tyle małostkowości", "szukam w tobie głębi, której potrzebuję", "pokażesz mi, kim mogę być, lub jak jestem"

• Gratuluję! 2
Napisano
1 godzinę temu, Essa napisał:

Nie widziałam Evy w tej roli, więc napiszę tylko co z obrazka/cytatu:

samoświadoma, pełna ukrytych namiętności, tajemnicza, magnetyczna, przyciągająca pomimo skromności, wymagająca.

Eva na tle wiktoraińskiego Londynu wypadła fantastycznie :) nie wszystkie odcinki sa najwyzszej próby ale klimacik, studium postaci  zasługuja na uznanie,2 sezony warte obejrzenia

Napisano
1 minutę temu, MIMESIS napisał:

Eva na tle wiktoraińskiego Londynu wypadła fantastycznie :) nie wszystkie odcinki sa najwyzszej próby ale klimacik, studium postaci  zasługuja na uznanie,2 sezony warte obejrzenia

a to jest serial/horror?

Napisano
2 minuty temu, Essa napisał:

a to jest serial/horror?

si, seniorita "Penny Dreadful"

Napisano
10 minut temu, MIMESIS napisał:

si, seniorita "Penny Dreadful"

no właśnie... horrory odpadają u mnie... potem bym nie zasnęła ;)

Napisano
Przed chwilą, Essa napisał:

no właśnie... horrory odpadają u mnie... potem bym nie zasnęła ;)

ojjj to taki lajcik także spokojnie bez melisy i misia zaśniesz :) przeważa jednak aspekt psychologiczny nad mrokiem dlatego się skusiłam

• 4 weeks later...
Napisano

Skoro nikt to, co ten obraz mówi o mnie? Introwertyczka, lubiąca przebywać sama ze sobą i poznawać siebie w codziennych sytuacjach, lubiący obserwować, zgłębiać, czasem za bardzo zapatrzona w siebie, skłonna do melancholii i zastanawiania się nad sensem zdarzeń.

Napisano

załamany obraz siebie, zniekształcenie, obawa przed spojrzeniem we własne odbicie, doszukiwanie się oznak starzenia, zamiłowanie w dawnych czasach, podwójne spostrzeganie siebie i innych, połowiczne widzenie siebie, ocenianie siebie bez kolorów, kruchość, poszukiwanie, ja to nie ja, ja to nie tu i nie teraz, mogę popatrzeć i przyjrzeć się  z boku?, tak aby to nie było widoczne, tak aby nikt nie zobaczył, że to mnie interesuje, tak aby nie było widać zaangażowania, wiedzę podwójne dno i sens, widzę tak, by nikt nie wiedział, że widzę.....

• Lubię! 1
Napisano

dazenie do jak najlepszej samoswiadomosci, brak obaw przed samotnoscia, umilowanie klasyki, prawda o sobie, ktora jest budujaca, kobiecosc we wszelkim jej wymiarze,

jest tajemna czesc, która zobacza tylko nieliczni, ktorzy zdobeda Twoje zaufanie

• Lubię! 2
Napisano

myślę, że masz potrzebę wypowiedzenia/wykrzyczenia wszystkich rzeczy, które masz stłumione w sobie od dawna, nawet kosztem konfliktu / powstania punktów zapalnych :)

• Dziękuję! 1
  • 2 months later...
Napisano

Trud, który należny sobie zadać aby przeżyć coś wspaniałego.
Najlepsze czasem nie jest od razu widoczne.
Odwaga, wolność, celebrowanie życia.

• Gratuluję! 1
Napisano

"nie bój się próbować, mimo drżenia nóg, jeśli to przełamiesz - będziesz sobie bardzo wdzięczny"

• Lubię! 1
  • 3 months later...
Napisano

Businesswoman throwing papers in office Canvas Art - (18 x 24)@Ismena pisze raporty...

Mila Kunis Photos Photos - Actor Justin Timberlake and Mila Kunis on the set of 'Friends With Benefits' at LAX airport in Los Angeles, CA. - Justin Timberlake On The Set Of 'Friends With Benefits' ale jednak postanawia rzucić tą pracę, by zacząć obracać prawdziwą gotówką Ministerstwa i Ambasady

• Lubię! 2
  • Gratuluję! 1
  • Haha 2
Napisano

image 0@iwanek testuje nowy kocyk, pijąc czystek i myśląc o kokosowej czekoladzie...image 0 A kot bacznie jej się przygląda...

• Lubię! 4
  • Haha 2
Napisano
4 godziny temu, Essa napisał:

cf8f3765b07d00062b5d5f6b04e51cc4.jpg@MIMESIS jeszcze przed zmianą image :))

a ten jeszcze mam w zanadrzu, to dzikie spojrzenie...no wypisz, wymaluj

51781388_z23112991QMulletfest-2018.jpg.857a9882afbde74a506da94af0ef3a7d.jpg

• Haha 5

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...