Essa Napisano Lipiec 9, 2018 Napisano Lipiec 9, 2018 Nie widziałam Evy w tej roli, więc napiszę tylko co z obrazka/cytatu: samoświadoma, pełna ukrytych namiętności, tajemnicza, magnetyczna, przyciągająca pomimo skromności, wymagająca. 1 Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 9, 2018 Autor Napisano Lipiec 9, 2018 30 minut temu, MIMESIS napisał: nie patrząc na tekst i nie oglądając filmu, próba doszukania się w oczach innej osoby wiedzy o sobie, zwątpienie w możliwość zaufania, słowa przerwane, których chyba nie warto wypowiadać, totalny rentgen innej osoby, "co wiesz o mnie, by wydawać sądy", "chodziłeś w moich butach", "dlaczego w tobie tyle małostkowości", "szukam w tobie głębi, której potrzebuję", "pokażesz mi, kim mogę być, lub jak jestem" 2 Cytuj
Luna Napisano Lipiec 9, 2018 Napisano Lipiec 9, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: Nie widziałam Evy w tej roli, więc napiszę tylko co z obrazka/cytatu: samoświadoma, pełna ukrytych namiętności, tajemnicza, magnetyczna, przyciągająca pomimo skromności, wymagająca. Eva na tle wiktoraińskiego Londynu wypadła fantastycznie nie wszystkie odcinki sa najwyzszej próby ale klimacik, studium postaci zasługuja na uznanie,2 sezony warte obejrzenia Cytuj
Essa Napisano Lipiec 9, 2018 Napisano Lipiec 9, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: Eva na tle wiktoraińskiego Londynu wypadła fantastycznie nie wszystkie odcinki sa najwyzszej próby ale klimacik, studium postaci zasługuja na uznanie,2 sezony warte obejrzenia a to jest serial/horror? Cytuj
Luna Napisano Lipiec 9, 2018 Napisano Lipiec 9, 2018 2 minuty temu, Essa napisał: a to jest serial/horror? si, seniorita "Penny Dreadful" Cytuj
Essa Napisano Lipiec 9, 2018 Napisano Lipiec 9, 2018 10 minut temu, MIMESIS napisał: si, seniorita "Penny Dreadful" no właśnie... horrory odpadają u mnie... potem bym nie zasnęła Cytuj
Luna Napisano Lipiec 9, 2018 Napisano Lipiec 9, 2018 Przed chwilą, Essa napisał: no właśnie... horrory odpadają u mnie... potem bym nie zasnęła ojjj to taki lajcik także spokojnie bez melisy i misia zaśniesz przeważa jednak aspekt psychologiczny nad mrokiem dlatego się skusiłam Cytuj
Essa Napisano Sierpień 5, 2018 Napisano Sierpień 5, 2018 Skoro nikt to, co ten obraz mówi o mnie? Introwertyczka, lubiąca przebywać sama ze sobą i poznawać siebie w codziennych sytuacjach, lubiący obserwować, zgłębiać, czasem za bardzo zapatrzona w siebie, skłonna do melancholii i zastanawiania się nad sensem zdarzeń. Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 5, 2018 Autor Napisano Sierpień 5, 2018 załamany obraz siebie, zniekształcenie, obawa przed spojrzeniem we własne odbicie, doszukiwanie się oznak starzenia, zamiłowanie w dawnych czasach, podwójne spostrzeganie siebie i innych, połowiczne widzenie siebie, ocenianie siebie bez kolorów, kruchość, poszukiwanie, ja to nie ja, ja to nie tu i nie teraz, mogę popatrzeć i przyjrzeć się z boku?, tak aby to nie było widoczne, tak aby nikt nie zobaczył, że to mnie interesuje, tak aby nie było widać zaangażowania, wiedzę podwójne dno i sens, widzę tak, by nikt nie wiedział, że widzę..... 1 Cytuj
Luna Napisano Sierpień 5, 2018 Napisano Sierpień 5, 2018 dazenie do jak najlepszej samoswiadomosci, brak obaw przed samotnoscia, umilowanie klasyki, prawda o sobie, ktora jest budujaca, kobiecosc we wszelkim jej wymiarze, jest tajemna czesc, która zobacza tylko nieliczni, ktorzy zdobeda Twoje zaufanie 2 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 11, 2018 Napisano Sierpień 11, 2018 myślę, że masz potrzebę wypowiedzenia/wykrzyczenia wszystkich rzeczy, które masz stłumione w sobie od dawna, nawet kosztem konfliktu / powstania punktów zapalnych 1 Cytuj
Luna Napisano Październik 13, 2018 Napisano Październik 13, 2018 Trud, który należny sobie zadać aby przeżyć coś wspaniałego. Najlepsze czasem nie jest od razu widoczne. Odwaga, wolność, celebrowanie życia. 1 Cytuj
Essa Napisano Październik 19, 2018 Napisano Październik 19, 2018 "nie bój się próbować, mimo drżenia nóg, jeśli to przełamiesz - będziesz sobie bardzo wdzięczny" 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 27, 2019 Napisano Styczeń 27, 2019 @MIMESIS jeszcze przed zmianą image :)) 4 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 27, 2019 Napisano Styczeń 27, 2019 @SowAna chłodzi uszka po bitwie na poduszki 6 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 27, 2019 Napisano Styczeń 27, 2019 @Ismena pisze raporty... ale jednak postanawia rzucić tą pracę, by zacząć obracać prawdziwą gotówką Ministerstwa i Ambasady 2 1 2 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 27, 2019 Napisano Styczeń 27, 2019 @Syrena szuka swojego Puchara... bo rumu ma co nie miara... 1 4 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 27, 2019 Napisano Styczeń 27, 2019 @iwanek testuje nowy kocyk, pijąc czystek i myśląc o kokosowej czekoladzie... A kot bacznie jej się przygląda... 4 2 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 27, 2019 Napisano Styczeń 27, 2019 4 godziny temu, Essa napisał: @MIMESIS jeszcze przed zmianą image :)) a ten jeszcze mam w zanadrzu, to dzikie spojrzenie...no wypisz, wymaluj 5 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.