Essa Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 Przed chwilą, SowAna napisał: ł Matyldo, idę posprawdzać w innych miejscach, czy mnie skleroza nie dopada idź posprawdzaj, bo jeszcze w jednym brakuje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 8, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2018 19 minut temu, Essa napisał: jeszcze w jednym brakuje podpowiedź, a nie się rży Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 4 minuty temu, SowAna napisał: podpowiedź, a nie się rży już nadrobiłaś znasz odpowiedź na zagadkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 8, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2018 34 minuty temu, Essa napisał: Kapłanka...................3 Buław Czekała, nerwowo ściskając rąbek sukienki, a adorator się spóźniał, wyczekiwał odpowiedniego momentu, który nie nadchodził... Rycerz monet chyba wyczekiwał, bo mieczowy, buławowy i kielichowy raczej by byli wcześniej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 1 minutę temu, SowAna napisał: Rycerz monet nie (reszta zdania to dywagacje, czy typy?) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 8, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2018 3 minuty temu, Essa napisał: czy typy no są to jakieś zapewne typy kielichowy? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 3 minuty temu, SowAna napisał: kielichowy? kielichowy:) adorator jakoś tak mi się kojarzy z filiżankami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 8, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2018 2 minuty temu, Essa napisał: jakoś tak mi się kojarzy ja Tobie tam na chacie, chyba pół godziny temu napisałam, ze uciekam, więc idź teraz przeczytaj...., pa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 9 minut temu, SowAna napisał: ja Tobie tam na chacie, chyba pół godziny temu napisałam, ze uciekam, więc idź teraz przeczytaj...., pa odpisałam, ale widzę, że nadal tu jesteś papućki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 9, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Rycerz mieczy.................Rycerz kielichów Dwaj panowie spotkali się w barze. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 9 kielichów? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 9, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2018 3 minuty temu, Essa napisał: 9 kielichów? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 IV Kielichów ................... Królowa Buław Po ślubie, żyli szczęśliwie jako kochająca się rodzina, do momentu kiedy pojawiła się ONA. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 10 kielichów? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Coś za szybko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 14 minut temu, Essa napisał: Coś za szybko bo było łatwe 2 monety................. Kapłan Iść czy nie iść wahał się chłopiec zbliżając się do szkoły Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 dzidzia, która się waha - Głupiec, a może Pazik kielichowy lub monet 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 jak szkoła, to może być też Paź Mieczy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 3 minuty temu, SowAna napisał: dzidzia, która się waha - Głupiec, a może Pazik kielichowy lub monet Pazik jak najbardziej, ten który zamiast się uczyć woli spędzać czas nad Wisłą Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 2 buław..........4 buław perspektywy na otrzymanie kredytu na budowę domu były kiepskie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 9 MIECZY? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 niea Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 5 monet? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 18 minut temu, lirith napisał: 5 monet? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Rycerz Mieczy.................... Paź kielichów Wzburzony dosiadł konia i z nieludzką prędkością pogalopował w stronę marzeń. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.