Milka Napisano Czerwiec 20, 2018 Share Napisano Czerwiec 20, 2018 Ostatnio śnił mi się mężczyzna. Młody człowiek, bardzo bliska osoba z mojej rodziny, który zmarł nagle w tragicznych okolicznościach. Śnił mi się cały na biało, jakby coś mówił. Wokół niego czarna odchłań. Czy oznacza to coś szczególnego? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sapsali Napisano Lipiec 12, 2018 Share Napisano Lipiec 12, 2018 Może ta osoba chciała Ci coś przekazać. Często zmarli śnią się, gdyż proszą o modlitwę. Może przejdź się na cmentarz, zapal znicza, pomódl się. Moja bliska osoba śni mi się właśnie, gdy długo do niej nie zaglądam, tak jakby prosiła o uwagę. I potrafiła mi się śnić każdego dnia, dopóki nie odwiedziłam Jej grobu. Więc może jest podobnie u Ciebie. Przyznam, że czasem specjalnie ociągam się z odwiedzeniem Jej grobu, bo chcę by mi się przyśniła. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.