Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Tak sobie myślę.. od pewnego czasu podoba mi się jeden facet, powiedzmy że powolnie się ta znajomość rozwija, bo koleś wycofany jakiś bardzo. Ma przyjaciela najlepszego, który mam wrażenie że za mną nie bardzo jest. Ostatnio się spotkaliśmy przypadkowo, ja bym powiedziała ze totalnie mnie olał i rozmawiał z moja przyjaciółką, choć ona uważa że jednakowo miły był dla nas obu <bezradny> ale wiecie co, postawiłam kartom pytanie co on o mnie mysli w kontekście do jego przyjaciela który mi się podoba wyszły wieża i cesarzowa. Myślicie że coś się zmieniło i teraz jest taki 'za mną'? Jeszcze zadałam pytanie czy chciałby żebym była z M czy tam że ułożyło się z M i też wyszła cesarzowa. I się teraz zastanawiam, intuicyjnie czułam, że on mógł coś powiedzieć na mój temat niedobrego, bruzdzic mi a teraz co? Mogło się to zmienić? 

Napisano
Dnia 2.07.2018 o 09:20, Lucy.liu napisał:

co on o mnie mysli w kontekście do jego przyjaciela który mi się podoba

ja na miejscu kart bym zgłupiała na to pytanie, może właśnie tak ci odpowiedziały - "Zwariowała nam kobitka" (Wieża - piorun w głowie no i Cesarzowa);*

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...