Luna Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Szybkie ćwiczenie, może bardziej na intuicje i psychologie. Z jaka karta w Tarocie najbardziej sie teraz utożsamiam? ( Arkana Wielkie) Dla zwycięzcy puchar i ciasto francuskie z bananem i cynamonem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 9, 2018 Share Napisano Lipiec 9, 2018 Niedziela, wieczór, odrobina zmęczenia i romantyzmu, ta niedziela jest trochę inna, nie jestem już tak bardzo wojownicza i pokazująca innym, że u mnie zawsze jest zaje.... jaka karta może odpowiadać temu stanowi ..... Równowaga? (chodzi mi po głowie Kapłanka i Księżyc, ale to chyba za dużo) co prawda, całkiem jest to sprzeczne z tym, co wyszło mi w Sobótce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Lipiec 9, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2018 Dnia 9.07.2018 o 21:55, SowAna napisał: Niedziela, wieczór, odrobina zmęczenia i romantyzmu, ta niedziela jest trochę inna, nie jestem już tak bardzo wojownicza i pokazująca innym, że u mnie zawsze jest zaje.... jaka karta może odpowiadać temu stanowi ..... Równowaga? (chodzi mi po głowie Kapłanka i Księżyc, ale to chyba za dużo) co prawda, całkiem jest to sprzeczne z tym, co wyszło mi w Sobótce bardziej na okres teraz w moim zyciu, nie niedziele konkretnie :p bez ciastka Sówka tym razem, moze lepiej ze na noc nie zjesz a co Ci wyszlo w Sobótce? cofnełam bo myslam ze sie nie wyrobisz... poza tym to mezczyzn powinno bardziej interesowac co ja o nich mysle Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 11, 2018 Share Napisano Lipiec 11, 2018 Dnia 9.07.2018 o 23:27, MIMESIS napisał: bez ciastka Sówka tym razem, moze lepiej ze na noc nie zjesz dobrze gadasz Dnia 9.07.2018 o 23:27, MIMESIS napisał: a co Ci wyszlo w Sobótce? cofnełam bo myslam ze sie nie wyrobisz... poza tym to mezczyzn powinno bardziej interesowac co ja o nich mysle właśnie tak wyszło Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 13, 2018 Share Napisano Lipiec 13, 2018 Eremita może 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Lipiec 13, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2018 Dnia 13.07.2018 o 20:51, Essa napisał: Eremita może trafiony,jednak znasz mnie najlepiej 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 13, 2018 Share Napisano Lipiec 13, 2018 Wiedziałam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 A ciasta francuskiego jak nie było, tak nie ma Ktoś chce zadać zagadkę w tym temacie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Nie wiem, czy tak może być, ale wyciągnęłam przed chwilą kartę z AW - kto zgadnie jaką? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Diabeł 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 kochankowie 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Ok, to jaką ja wybrałam kartę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Cesarzowa? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Swiat 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Równowaga 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Mag 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 To co Diabeł? 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Marzec 20, 2019 Share Napisano Marzec 20, 2019 Rydwan? - ma być AW? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Marzec 20, 2019 Share Napisano Marzec 20, 2019 Karta Pustelnik @Syrena 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 Śmierć? 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 3 godziny temu, Ismena napisał: Śmierć? No wreszcie ! 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 Kontynuujemy to ćwiczenie w takiej formie, czy coś zmieniamy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 50 minut temu, Ismena napisał: Kontynuujemy to ćwiczenie w takiej formie, czy coś zmieniamy? A jak zmienić to jak to widzisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 Przed chwilą, Syrena napisał: A jak zmienić to jak to widzisz? Na razie nic nie widzę dlatego pytam, może Wy macie jakieś pomysły Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Marzec 24, 2019 Share Napisano Marzec 24, 2019 Moim zdaniem, biorąc pod uwagę, że ma to być ćwiczenie intuicyjne, to chyba nic bym nie zmieniła. Na pewno łatwiej jest zgadnąć osobom, które często bywają i macie ze sobą zwiększony kontakt Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.