Teresa 35 Napisano Lipiec 13, 2018 Share Napisano Lipiec 13, 2018 Wyszło mi 8 trumna 26 ksiazka 9 kwiaty 30 lilie zapytałam się co czuje że będę mieć smutki rozpacz zamknięcie xzegos jakieś tajemnice ale nagle poprawa sytuacjii jakąś nową znajomości po sumowaniu wyszedł mi jeździec czyli ktoś niestały inne kobiety muszę uważać patrzeć na czyny a nie na słowa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Dnia 13.07.2018 o 22:01, Teresa 35 napisał: zapytałam się co czuje Pytałaś, o siebie, czy może o inną osobę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amandaa Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Jeśli pytałaś o siebie oznacza to że wspominasz coś z przeszłości co minęło i Cię to przygnębia, ale to tylko wspomniania, więc szybko Ci przejdzie. Może czeka Cię jakieś spotkanie rodzinne? Moim zdaniem nie widać nowej znajomości Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.