sarara Napisano Styczeń 5, 2022 Share Napisano Styczeń 5, 2022 Czy w styczniu znajdziemy kupca na oferowany towar? mag 4 denary król mieczy Karty interpretuję pozytywnie - mag ma możliwości, dostaje kasę, podpisuje dokumenty. Jaka jest Wasza interpretacja? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarara Napisano Styczeń 8, 2022 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2022 Jeszcze mi przyszło do głowy, że mag musi ograniczyć wymagania finansowe. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Styczeń 8, 2022 Share Napisano Styczeń 8, 2022 Uwaga na cwaniaka może chcieć coś ugrac dla siebie włączyć logiczne myślenie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarara Napisano Styczeń 8, 2022 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2022 7 godzin temu, Reni45 napisał: Uwaga na cwaniaka może chcieć coś ugrac dla siebie włączyć logiczne myślenie Nawet nie wiesz, jak bardzo Ci jestem wdzięczna za pomoc!!! 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Luty 1, 2022 Share Napisano Luty 1, 2022 Dnia 5.01.2022 o 01:38, sarara napisał: Czy w styczniu znajdziemy kupca na oferowany towar? udało się? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarara Napisano Luty 19, 2022 Autor Share Napisano Luty 19, 2022 Tak :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Luty 23, 2022 Share Napisano Luty 23, 2022 Dnia 9.01.2022 o 00:14, sarara napisał: Nawet nie wiesz, jak bardzo Ci jestem wdzięczna za pomoc!!! Cieszę się że może choć trochę pomogłam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.