Naamah Napisano Sierpień 26, 2018 Share Napisano Sierpień 26, 2018 Witajcie serdecznie, dziś zaczęłam zgłębiać temat i bardzo proszę o pomoc kogoś bardziej doświadczonego. 21-08-1983 1. 21 - Świat - Jako dziecko byłam bardzo ciekawa świata, dużo podróżowałam, interesowałam się geografią i chciałam zostać podróżnikiem . 2. 8 - Sprawiedliwość - Wydaje mi się że chodzi o życie w zgodzie z prawem, może jakieś problemy urzędowe. 3. 21 - Świat - Myślę że na starość znowu wrócę do podróżowania i może zakończę jakiś etap (wykonam misję na dane wcielenie). 4. 7 - Rydwan - Podświadomie boję się szybkości, nagłych nieprzewidzianych zdarzeń, utraty kontroli nad własnym życiem. I jest jeszcze coś... panicznie boję się jeździć samochodem. Wsiadam tylko jak ufam kierowcy. 5. 7 - Rydwan - Myślę że tu rydwan oznacza szybkość, trafne podejmowanie decyzji, umiejętność pracy pod presją czasu i w stresie. Dążenie do celu za wszelką cenę. Przebojowość i dynamizm. 6. 14 - Umiarkowanie - Moim ukrytym talentem jest spokój i rozwaga. Częściej powinnam w spokoju przeanalizować niektóre sprawy. 7. 6 - Kochankowie - W tym wcieleniu powinnam znaleźć miłość mojego życia. 8. 22? - Głupiec - Aby tą misję zrealizować powinnam otworzyć się na ludzi, podróżować i być bardziej ufna. I tu zaczynają się schody 9. 13 - Śmierć - Czyli byłam jakimś zabójcą??? 10. 13 - Śmierć - Zabijałam??? 11. 0 - Głupiec - Czyli nic z tego nie wyniosłam. Albo muszę zacząć od nowa. 12. 6 - Kochankowie - Spokój i komfort odnajdę tylko jeżeli spotkam prawdziwą miłość. 13. 20 - Sąd Ostateczny - Powinnam szczerze przeprowadzić rachunek sumienia. 14. 20 - Sąd Ostateczny - Tu nie mam pojęcia, może otoczenie uważa że jestem sprawiedliwa. 15. 20 - Sąd Ostateczny - Powinnam wyciągnąć pozytywne wnioski z przeszłości. 17. 14 - Umiarkowanie - Żyć w zgodzie z sobą i naturą w spokoju i stabilizacji. 18. 22 - Głupiec - Zacząć wycieczkę od początku Wyliczałam też innym i zauważyłam że tylko mi się aż tyle kart powtarza. Dlatego mam takie problemy z interpretacją. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 Dnia 26.08.2018 o 17:12, Naamah napisał: I tu zaczynają się schody 9. 13 - Śmierć - Czyli byłam jakimś zabójcą??? 10. 13 - Śmierć - Zabijałam??? 11. 0 - Głupiec - Czyli nic z tego nie wyniosłam. Albo muszę zacząć od nowa. Czyli mogłaś być położną albo rolnikiem albo chirurgiem, mogłaś zrozumieć, ze tego typu zajęcia są dla ciebie wykańczające i zmieniłaś kierunek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naamah Napisano Sierpień 30, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2018 Dziękuję za odpowiedź Twoja interpretacja jest bardziej pozytywna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.