Moni Napisano Styczeń 10, 2022 Share Napisano Styczeń 10, 2022 Witajcie Drodzy ! jestem po rozmowie ws nowej pracy, ogólnie jestem zadowolona ale postawiłam wylosować kartę do pytania czy zdobędę upragnioną pracę ? - wypadł Rydwan dobrałam Eremitę Dla mnie Rydwan to zdobycie tego czego pragnę ale wiecie - mogę być nie obiektywna bo strasznie mi zależy... co Wy o tym sądzicie ? Dobrany Eremita w sferze pracy to też pomyślna karta, wg moich źródeł oznacza awans, rozwój, pomyślny czas w pracy. Będę wdzięczna za Wasze spojrzenie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Luty 1, 2022 Share Napisano Luty 1, 2022 Dnia 10.01.2022 o 15:51, Moni napisał: Dla mnie Rydwan to zdobycie tego czego pragnę ale wiecie Rydwan to jednak początek drogi, nadzieja na nowe, nie wiem jak ze zdobyciem, Eremita spoglądający wstecz, czyli na podróż Rydwanu może sugerować zmianę, zastanawianie się i ocena dokonanego kroku. Daj znać jak poszło Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moni Napisano Marzec 17, 2022 Autor Share Napisano Marzec 17, 2022 W dniu 1.02.2022 o 11:06, SowAna napisał: Daj znać jak poszło ... no niestety tej pracy nie udało mi się zdobyć. Zrobiłam dobre wrażenie ale brakowało mi pewnych kompetencji które miał inny kandydat Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.