Ruda Napisano Sierpień 30, 2018 Napisano Sierpień 30, 2018 Witajcie! Wiem, że powinnam najpierw coś napisać i trochę się "poudzielać", jednak jestem naprawdę bardzo początkująca i dopiero zaczynam swoją przygodę z kartami. Natomiast bardzo nurtuje mnie pewna sprawa i mam nadzieję, że mi pomożecie Oczywiście chodzi o mężczyznę, który mi się bardzo podoba. Generalnie razem pracujemy, przyjaźnimy się i myslę, że podobam mu się jako kobieta, aczkolwiek nie wiem, czy na tyle, żeby coś z tego wyszło. Ja jestem wolna, on natomiast po rozwodzie (żona go zdradziła) i ma dziecko z tego związku, więc jego była wciąż gdzieś się tam przebija. Do tego kręci się koło niego inna kobieta, z którą wcześniej się spotykał, ale bardzo krótko choć chyba jeszcze coś do niej czuje. Przejdźmy do kart. Rozkład był następujący (3 karty, tylko arkana Wielkie): 1. Jego zainteresowanie Tobą- Umiarkowanie 2. Co zrobi?- Kochankowie 3. Co z tego wyniknie? - Papież Interpretuję to mniej- więcej tak: Jego uczucie powoli się rozwija (umiarkowanie) i może z tego wyjść związek (Kochankowie). A Papież? Podobno w połączeniu z Kochankami symbolizuje ślub? Co o tym sądzicie? Generalnie wydaje mi się, że ten rozkład jest bardzo pozytywny Dodam jeszcze, ale to już jako dygresja, że kiedy pytam o nasze relacje, mnie przeważnie symbolizuje Cesarzowa, a jego Moc. Nie pytam oczywiście o znaczenie tych kart, bo to mogę sprawdzić, ale tak ogólnie może jakieś ciekawe przemyślenia się Wam nasuną. Z góry dziękuję Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 30, 2018 Napisano Sierpień 30, 2018 Pytanie do Ciebie, co czułaś jak już miałaś te trzy karty przed sobą, jak piszesz, wersji może być więcej, zależy od nastroju, przykładowo: dziś mamy zły i napiszę , że to jest: 1 - nic nie czuje, obojętność, a ni w tą , a ni w inną 2 - oceni z kim mu jest bardziej po drodze 3 - miłość platoniczna a jakby był nastrój dobry: Tak, brawo, Twoja interpretacja jest jak najbardziej poprawna Karty rozmawiają z Tobą, może dlatego często osoby wróżące nie stawiają kart sobie, czasami też, w zależności od częstotliwości wróżenia, możemy wyciągać karty życzeniowo, co w cale nie musi mówić, że Ty właśnie tak masz, nie zniechęcam, tylko uprzedzam Cytuj
Ruda Napisano Sierpień 31, 2018 Autor Napisano Sierpień 31, 2018 Dziękuję W takim razie nie zostaje nic innego, jak poczekać na rozwój zdarzeń i zobaczyć, co z tego wyniknie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.