Skocz do zawartości

czarownica

siudemeczka

Polecane posty

sen z czarownica gdzie bylem na hmm, okreslmy to jako stol ktory wygladal jak do tortur. 

sprawa rozgrywala sie o moja dusze, udalo mi sie zerwac z jej szponow. 

to tak jakby chciala ja przejac. 

• 3 weeks later...

może ostatnio zbyt mało poświęcałeś czasu swojej energetyce i podświadomość zasygnalizowała to takim czymś, że jak nie podniesiesz swoich wibracji, to będziesz bardziej podatny na różnego rodzaju ataki energetyczne z zewnątrz, jak również na zwykłe choróbska

• 2 weeks later...

U mnie ostatnio również pojawiła sie czarownico-dziwka, wracała z nocnej zmiany i spotkałam ja na schodach jakiejs zaniedbanej chaty.

Generalnie we śnie próbowałam dotrzeć nad morze ale znajdowałam sie nagle w dziwnych, nieznanych miejscach, wszystko bylo zniszczone, bez zycia.

Ta czarownico-dziwka miała przeszywające spojrzenie, zwrócila uwage na moje skore, powiedzialam ze jest sucha przez hormony a ona odrzekła ze to przez rozgoryczenie,

które nosze w sobie. Dotknęła mnie, przesunęła dłońmi po moich  rekach i miałam juz skore super błyszczącą. Piekna skóra to moj fetysz a co do jej slów to miała racje, nie nalezy chowac urazy..tylko nas niszczy.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...