siudemeczka Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 sen z czarownica gdzie bylem na hmm, okreslmy to jako stol ktory wygladal jak do tortur. sprawa rozgrywala sie o moja dusze, udalo mi sie zerwac z jej szponow. to tak jakby chciala ja przejac. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Wrzesień 18, 2018 Share Napisano Wrzesień 18, 2018 może ostatnio zbyt mało poświęcałeś czasu swojej energetyce i podświadomość zasygnalizowała to takim czymś, że jak nie podniesiesz swoich wibracji, to będziesz bardziej podatny na różnego rodzaju ataki energetyczne z zewnątrz, jak również na zwykłe choróbska Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siudemeczka Napisano Wrzesień 18, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2018 możliwe to był stary sen ale trochę mnie ciekawil. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 U mnie ostatnio również pojawiła sie czarownico-dziwka, wracała z nocnej zmiany i spotkałam ja na schodach jakiejs zaniedbanej chaty. Generalnie we śnie próbowałam dotrzeć nad morze ale znajdowałam sie nagle w dziwnych, nieznanych miejscach, wszystko bylo zniszczone, bez zycia. Ta czarownico-dziwka miała przeszywające spojrzenie, zwrócila uwage na moje skore, powiedzialam ze jest sucha przez hormony a ona odrzekła ze to przez rozgoryczenie, które nosze w sobie. Dotknęła mnie, przesunęła dłońmi po moich rekach i miałam juz skore super błyszczącą. Piekna skóra to moj fetysz a co do jej slów to miała racje, nie nalezy chowac urazy..tylko nas niszczy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.