arwil Napisano Wrzesień 3, 2018 Share Napisano Wrzesień 3, 2018 Witam, może ktoś pomoże mi zinterpretować ten sen, od kilku dni o nim rozmyślam. Śniło mi się, że byłam w jakims duzym pomieszczeniu, jakby magazynie, bylo tam jasno I przytulnie a na ziemi w skrzynkach było mnóstwo jabłek, cala podloga była zastawiona takimi pełnymi skrzynkami. Na środku tego pomieszczenia roslo drzewo, jabłoń. Nie mialo lisci, wiedzialam ze nie bylo to martwe drzewo, a jedynie tak jakby stracilo liscie na zimę. Na tym drzewie wisialy donice z bratkami (fioletowe I żółte) w dwoch kolorach. Pamietam jeszcze, ze po magazynie oprowadzal nas (nas, bylam tam ja I jeszcze jakies dwie osoby, ponoc mi znajome) moj stary znajomy, za ktorym nie bardzo przepadalam. Skonczylo się tak, ze on cos pokazal mi przez okno, a ja wyjelam aparat I zrobilam temu zdjecie. Nie wiem co to bylo. Przeanalizowalam caly dzien, gdy mi się to snilo I nie bylo tego typu rozmow, tematow, które znalazlyby potem odzwierciedlenie we snie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Zapasy - może jakieś obawy przed nadchodzącą zimą/ przyszłością Dojrzewanie i zrzucanie z siebie starej otoczki (liści) Kolory fioletowy i żółty mogą odpowiadać za czakry o tych kolorach Jabłka - to też płodność, taka ilość może sugerować totalną gotowość Jabłka - to zapewne jakieś witaminy, żelazo i inne, może organizm sugerował braki (w połączeniu z 2 czakrą (żółty)) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Wrzesień 6, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Ale to nie były moje zapasy :p Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.