Skocz do zawartości

A dziś wieczorem...

Essa

Polecane posty

• 4 weeks later...
Dnia 5.10.2018 o 20:59, SowAna napisał:

no to już chyba koniec hasełek : pasztet, laser, las i ser - niezły grill <sarkazm>

przypomniał mi się kawał:

- "Kochanie, zjesz z pasztetem?"

- "Nie, w salonie".

• Haha 1

• 2 months later...
Dnia 27.12.2018 o 02:28, Ismena napisał:

Poprzedni obrazek jest nieaktywny, więc dodaję nową wersję

1482768479_hdkfrk_600.jpg

U mnie: ślub, zdrowie, popularność <szok>

Ismenko jak bedziesz leciec na Slub sprawdz wpierw stan swojej miotly zwroc uwage na chamulce prawdopodobnie to juz  przesadzone wlecisz do kosciola  wprost objecia ksiedza odchorujesz nie fortunne zdarzenie,Ale za to zdobedziesz popularnosc bo to nie codzienny widok aby na slub przybyc w tak zacnym srodkiem lokomocji.

• Haha 1

16 minut temu, SowAna napisał:

to ja mam: pożądanie, doświadczenie i humor  - taki kawał w łóżku?

Oj bedzie sie dzialo!!! Pozada Ciebie z temperamentem,namietny ,goracy samiec Alfa przygotuj sie na gimnastyke w lozku ,,Kamasutra"na koniec po tym wszystkim 3 dni bedzie goscil usmiech na Twojej twarzy

Dnia 27.12.2018 o 11:14, Koniczyna napisał:

Ismenko jak bedziesz leciec na Slub sprawdz wpierw stan swojej miotly zwroc uwage na chamulce prawdopodobnie to juz  przesadzone wlecisz do kosciola  wprost objecia ksiedza odchorujesz nie fortunne zdarzenie,Ale za to zdobedziesz popularnosc bo to nie codzienny widok aby na slub przybyc w tak zacnym srodkiem lokomocji.

Miotła od Halloween nieużywana :D ,   więc tak, tak muszę ją koniecznie dobrze sprawdzić :D

• Lubię! 1

• 4 weeks later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...