Skocz do zawartości

sen o dzikach...

białadama

Polecane posty

Witam,

poproszę o interpretacje-miałam niedawno dziwny sen: uciekałam przed dzikami, nie sama,

dziki były dość agresywne, duże z czerwonymi oczami. ciągle się musiałam chować przed nimi, bo mnie ścigały szukały, śniło mi się tez ze np. z kimś byłam w samochodzie i można było wtedy ten samochód uczynić niewidzialnym przed tymi dzikami, dziki chodziły dość blisko i nie widziały nas. jakby te dziki były tez nastawione by zjeść ludzi, bo inni tez się chowali, nawet na dachu cicho leżeli by ich dziki nie zwietrzyli.

chyba zacznę zawodowo pisać jakieś książki-horrory lub scenariusze do filmów :)

3 godziny temu, białadama napisał:

Witam,

poproszę o interpretacje-miałam niedawno dziwny sen: uciekałam przed dzikami, nie sama,

dziki były dość agresywne, duże z czerwonymi oczami. ciągle się musiałam chować przed nimi, bo mnie ścigały szukały, śniło mi się tez ze np. z kimś byłam w samochodzie i można było wtedy ten samochód uczynić niewidzialnym przed tymi dzikami, dziki chodziły dość blisko i nie widziały nas. jakby te dziki były tez nastawione by zjeść ludzi, bo inni tez się chowali, nawet na dachu cicho leżeli by ich dziki nie zwietrzyli.

chyba zacznę zawodowo pisać jakieś książki-horrory lub scenariusze do filmów :)

tylko uwazaj zeby Twój scenariusz nie został uznany za plagiat

https://www.imdb.com/title/tt4158594/videoplayer/vi1276361497?ref_=tt_ov_vi

• Haha 1

Mi też kiedyś kilka razy śniły się dziki, jeden lub więcej i chociaż nie zdołały mi zrobić krzywdy, to tak jak u Ciebie "nastawione były" na atak. Nie pamiętam szczegółów, ale wrażenie pamiętam do dziś. No więc szukałam w sennikach co znaczy sen z dzikiem, lecz wszędzie był standard: pierwotny instynkt, ogromna siła, żądze, zwierzęcość , dzikość, zniszczenie, wulgarność i tym podobne blebleble, z których nic konkretnego nie wynikało. Potem ktoś mi to pokojarzył i wyszło mu, że są to "wrogie siły", które sprawiają duże, nawet wręcz ogromne trudności by je okiełznać, zapanować nad nimi, a mogą to być: wady, żądze czy pragnienia, lub wrogowie w realu, czyli ludzie, którzy mi nie sprzyjają, podkładają świnię ;) lub atakują w jakiś gwałtowny, dziki sposób. Są silni, trudno ich pokonać lub wręcz niemożliwe, ale to zależy od okoliczności. Jeśli się przed tymi dzikami obronisz, albo schowasz (tak jak u Ciebie) albo w ogóle z jakiegoś powodu one Cię nie dosięgną, to zamiary tych wrogów w rezultacie spełzną na niczym. Ale co się poboisz to Twoje xd.

Zastanowił mnie ten ktoś, kogo obecność sprawiała, że byłaś niewidzialna przed dzikami, to być może jest to Twój Opiekun / Anioł Stróż, który Cię ochrania. Czerwone oczy raczej wskazują na dzikość, gwałtowność i "pożądanie", więc raczej chodzi tu o Twoje niedoskonałości do opanowania, a więc po naszemu możesz poczynić postępy w rozwoju duchowym :) aczkolwiek owo pożądanie może oznaczać niebezpieczne żądze ze strony mężczyzny, a ze dzik to brutalność (albo chamstwo), to może on ich nie opanować i stworzyć nieprzyjemną sytuację. Ale bez obaw - jest Opiekun :) 

U mnie chodziło o wady -  jak zaczęłam nad sobą pracować, to i sny z dzikami przestały mi się śnić <tak> 

• Lubię! 2

dziękuję-bardzo ciekawa interpretacja.tez w sennikach czytałam o rządach bądź o wrogo nastawionych osobach- to by się zgadzało ponieważ po tym snie krótko miałam kłótnie z osobami w pracy i próbę znow podkopania mi dołków.wiec sen mozna odebrać jako ostrzeżenie o nieuczciwie działających osobach,problemy...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...