Ciekawa Napisano Styczeń 17, 2022 Share Napisano Styczeń 17, 2022 Od pewnego czasu zaczęłam ćwiczyć z kartami lenormand. Tu na forum dużo kart ma super opisy, ale nie wiem jak zinterpretować ten rozkład Pytanie: Jak dalej potoczy się ta relacja? Ogród plus Pani Pytanie: Czy osoba będzie szukać kontaktu Koniczyna Jak dla mnie wskazuje na potwierdzenie czyli Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpilka Napisano Styczeń 20, 2022 Share Napisano Styczeń 20, 2022 Obydwie odpowiedzi są pozytywne. Do pierwszego pytania wynikało by z kart, że dojdzie do spotkania, które da tak jakby nowy początek tej relacji (z podsumy dziecko = początek, narodziny). Na pytanie drugie już sama nazwa karty jest pozytywna, więc tak będzie szukać pozytywnego kontaktu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciekawa Napisano 27 Wrzesień Autor Share Napisano 27 Wrzesień Dnia 20.01.2022 o 11:50, Szpilka napisał: Obydwie odpowiedzi są pozytywne. Do pierwszego pytania wynikało by z kart, że dojdzie do spotkania, które da tak jakby nowy początek tej relacji (z podsumy dziecko = początek, narodziny). Na pytanie drugie już sama nazwa karty jest pozytywna, więc tak będzie szukać pozytywnego kontaktu przepraszam, że tak późno, ale faktycznie interpretacja była prawidłowa. Po miesiącu doszło do spotkania, które dało nowy początek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.