Isabelle Napisano Styczeń 23, 2022 Share Napisano Styczeń 23, 2022 Karty posiadam dwa dni- uczę się na sobie :) Jestem na etapie ogromnych zmian i chce się przeprowadzić, ale jest dużo niewiadonych. Zadałam pytanie - Karty kochane- przerowadzka- co chcecie mi powiedzieć? wyciagnelam kartę główna i 3 dodatkowe, dobrałam jeszcze 2 bo czegoś mi było brak. Poproszę o pomoc w interpretacji. Ptaki + Drogi, Pan, Chmury + Księga, Pies Mam pewne przemyślenia, ale sobie samej to trudno :) moja interpretacja - duzo się dzieje, pojawią się nowe informacje, które będą miały wpływ na podjęcie decyzji co to będzie- jest dużo ścieżek do wyboru, pojawi się silny mężczyzna (starszy?) , który spowoduje burze i wszystko wywróci rostrzygniecie - jakieś tajne informacje wyjdą ma jaw, spójrz głebiej, użyj mądrości. Wspiera Cie opatrzność (ten pies w moich kartach spowodował, że je wybrałam- jest symbolem moich kart - ja Cie będę prowadzil, ma szczególne znaczenia- jest dla moich rozkładow symbolem opatrznosci i prowadzenia) Co myślicie o mojej interpretacji??? Z góry dziękuję Izabela Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpilka Napisano Styczeń 23, 2022 Share Napisano Styczeń 23, 2022 Mi wydaje się, że jak na początek to stanowczo za dużo kart i za bardzo ogólne pytanie. Najlepiej zadawać konkretne pytanie i na początku przygody z kartami wyciągała bym ich mniej🙂 Proszę, wyjaśnij, co każda linijka oznacza w tym rozkładzie. Bo widzę, że połączyłaś ptaki z drogami, ale na zdjeciu te karty są oddzielnie, tak jakby pierwszy rząd byl odpowiedzią na jedno, drugi na drugie, a trzeci na trzecie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.