Skocz do zawartości

Chcę się przeprowadzić i zmienić zupełnie swoje życie

Isabelle
 Share

Polecane posty

Karty posiadam dwa dni- uczę się na sobie :)   Jestem na etapie ogromnych zmian i chce się przeprowadzić, ale jest dużo niewiadonych. Zadałam pytanie - Karty kochane- przerowadzka- co chcecie mi powiedzieć? wyciagnelam kartę główna  i 3 dodatkowe, dobrałam jeszcze 2 bo czegoś mi było brak. Poproszę o pomoc w interpretacji.

Ptaki + Drogi, Pan, Chmury + Księga, Pies

Mam pewne przemyślenia, ale sobie samej to trudno :) 

moja interpretacja - duzo się dzieje, pojawią się nowe informacje, które będą miały wpływ na podjęcie decyzji

co to będzie- jest dużo ścieżek do wyboru, pojawi się silny mężczyzna (starszy?) , który spowoduje burze i wszystko wywróci

rostrzygniecie - jakieś tajne informacje wyjdą ma jaw, spójrz głebiej, użyj mądrości. Wspiera Cie opatrzność (ten pies w moich kartach spowodował, że je wybrałam- jest symbolem moich kart - ja Cie będę prowadzil, ma szczególne znaczenia- jest dla moich rozkładow symbolem opatrznosci i prowadzenia) Co myślicie o mojej interpretacji??? Z góry dziękuję

Izabela

20220123_091156.jpg

Mi wydaje się, że jak na początek to stanowczo za dużo kart i za bardzo ogólne pytanie. Najlepiej zadawać konkretne pytanie i na początku przygody z kartami wyciągała bym ich mniej🙂

Proszę, wyjaśnij, co każda linijka oznacza w tym rozkładzie. Bo widzę, że połączyłaś ptaki z drogami, ale na zdjeciu te karty są oddzielnie, tak jakby pierwszy rząd byl odpowiedzią na jedno, drugi na drugie, a trzeci na trzecie

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...