Marika Napisano Listopad 10, 2018 Napisano Listopad 10, 2018 Przeglądając Internet natknęłam się na fajną zabawę, której głównym celem jest podarowanie cytatu wybranej osobie, ta osoba kolejnej i tak dalej. Czasami ten cytat idealnie pasuje do aktualnej sytuacji albo pomaga zrozumieć zaistniały problem lub po prostu działa motywująco. Jeden mały gest, a może dużo zmienić @iwanek (Twój nick zobaczyłam jako pierwszy po wejściu na forum) cytat dla Ciebie: Ważne, że żyjesz w zgodzie ze sobą, nikogo nie udajesz i przed niczym nie uciekasz. Kiedy jesteś świadomie sobą i kochasz ten stan – jesteś szczęśliwy – Beata Pawlikowska 3 1 Cytuj
iwanek Napisano Listopad 11, 2018 Napisano Listopad 11, 2018 @Essa cytat dla Ciebie: "Życie dla gruboskórnych jest naszyjnikiem z pereł,dla wrażliwych zaś obrożą z cierni." Melissa Darwood Tryjon 1 Cytuj
Essa Napisano Listopad 11, 2018 Napisano Listopad 11, 2018 @MIMESIS "Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" – Mahatma Ghandi 1 Cytuj
Luna Napisano Listopad 11, 2018 Napisano Listopad 11, 2018 @Ismena "Kto wierzy w obecność dobra w drugim człowieku, rozbudza je w nim" – Jean-Paul Sartre 1 Cytuj
Ismena Napisano Listopad 12, 2018 Napisano Listopad 12, 2018 @Mewka "Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia" – Mark Twain 1 Cytuj
Mewka Napisano Listopad 12, 2018 Napisano Listopad 12, 2018 @Marika Uprzejme spojrzenie i uśmiech znaczą często więcej, niż udana rozmowa. Stefan Wyszyński 1 Cytuj
Marika Napisano Grudzień 9, 2018 Autor Napisano Grudzień 9, 2018 @ciekawy90 Twoje poczucie własnej wartości zależy tylko od ciebie. Nie musisz pozwalać nikomu mówić ci, kim masz być. [Beyonce] @ciekawy90 nie śpij Teraz Twoja kolej, wstaw dla kogoś jakiś cytat 1 Cytuj
Marika Napisano Grudzień 30, 2018 Autor Napisano Grudzień 30, 2018 @Koniczyna Życie zaczyna się tam, gdzie kończy się lęk. [Osho] @Koniczyna komu podarujesz cytat? 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Dnia 30.12.2018 o 15:04, Marika napisał: @Koniczyna Życie zaczyna się tam, gdzie kończy się lęk. [Osho] @Koniczyna komu podarujesz cytat? Ten Twój cytat ktoś mi rok temu powiedział w oczy to samo Życie... Muszę pomyśleć co napisać i komu podaruję cytat 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Dnia 30.12.2018 o 15:04, Marika napisał: @Koniczyna Życie zaczyna się tam, gdzie kończy się lęk. [Osho] @Koniczyna komu podarujesz cytat? Cytat dla Ciebie @MIMESIS. Nigdy nie marnuj czasu , próbując wytłumaczyć kim jesteś ludziom którzy postanowili Cię nie zrozumieć. (Dream Hampton) 3 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 23 godziny temu, Koniczyna napisał: Cytat dla Ciebie @MIMESIS. Nigdy nie marnuj czasu , próbując wytłumaczyć kim jesteś ludziom którzy postanowili Cię nie zrozumieć. (Dream Hampton) trafiłas ....dzis wlasnie rozkminilam sytuacje, gdy w Polsce slyszalam ze jestem specyficzna a polecialam daleko i stykało... Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 21 minut temu, MIMESIS napisał: trafiłas ....dzis wlasnie rozkminilam sytuacje, gdy w Polsce slyszalam ze jestem specyficzna a polecialam daleko i stykało... Nie pisałam tego cytatu dla Ciebie a jakim cudem on trafił to przeznaczenie dziwny zbieg okoliczności Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 7 minut temu, Koniczyna napisał: Nie pisałam tego cytatu dla Ciebie a jakim cudem on trafił to przeznaczenie dziwny zbieg okolicznośc Ale fajnie,że trafił do Ciebie coś w tych cytatach musi być Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 ale jak przypdkowo jak mój nick wpisalas przy cytacie... 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 Dnia 3.01.2019 o 22:35, MIMESIS napisał: ale jak przypdkowo jak mój nick wpisalas przy cytacie... Twoja kolej Cytuj
Luna Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 dla @Mistiko "Lepiej być niezadowolonym Sokratesem niż zadowolonym głupcem." John Stuart Mill 1 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 10, 2019 Napisano Styczeń 10, 2019 Dla @iwanek „Zachowuj się tak, jakbyś już był szczęśliwy, a zobaczysz, że faktycznie będziesz szczęśliwy” (Dale Carnegie) 2 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 10, 2019 Napisano Styczeń 10, 2019 Dla @Ismena "Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości." przysłowie japońskie 1 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 10, 2019 Napisano Styczeń 10, 2019 Coś mnie tknęło Cytat dla @iwanek ,Chyba zawsze po tym można poznać ludzi naprawdę samotnych...Zawsze wiedzą co robić w te deszczowe dni.Zawsze można do nich zadzwonić .Zawsze są w domu.Pieprzone zawsze .Stephen King ,,Chrisine" 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 Dla @Essa "Nie ma drogi do szczęścia. To szczęście jest drogą". Przysłowie buddyjskie 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 13, 2019 Napisano Styczeń 13, 2019 dla @Syrena "Świat staje się piękny w wymiarach serca". ~Odisseas Elitis 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 14, 2019 Napisano Styczeń 14, 2019 @Syrena komu chcesz podarować jakiś cytat? Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 14, 2019 Napisano Styczeń 14, 2019 @Koniczyna "Jeśli znajdziesz się w sytuacji, z której nie możesz wyjść z godnością, udawaj, że znalazłeś się w niej z własnego wyboru." Margaret Atwood 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 14, 2019 Napisano Styczeń 14, 2019 3 minuty temu, Syrena napisał: @Koniczyna "Jeśli znajdziesz się w sytuacji, z której nie możesz wyjść z godnością, udawaj, że znalazłeś się w niej z własnego wyboru." Margaret Atwood Akurat znajduje się w takiej sytuacji i akurat z własnego wyboru Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.