Ismena 5 308 Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 @Koniczyna komu podarujesz cytat? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 644 Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 @IsmenaNajpiekniejsza twarz świata.Twoja własna.-Esste Lauder 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 308 Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 @runoutofbreath Nigdy nie rezygnuj z tego, o czym nie możesz przestać myśleć nawet na jeden dzień. - Winston Churchill 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
runoutofbreath 335 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Dnia 20.01.2019 o 16:44, Ismena napisał: @runoutofbreath Nigdy nie rezygnuj z tego, o czym nie możesz przestać myśleć nawet na jeden dzień. - Winston Churchill Ismeno..dziekuje za ten piekny cytat, trafiony...totalnie..ostatnio wlasnie mialam troche chwil zwatpienia.. 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
runoutofbreath 335 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 for @MIMESIS ""Przeszkodą do szczęścia jest nadzieja na zbyt wielkie szczęście." Bernard le Bovier de Fontenelle 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 dla kochanej @Koniczyna: "Jeśli kiedykolwiek zamierzasz cieszyć się życiem - teraz jest na to czas - nie jutro, nie za rok. Dzisiaj powinno być zawsze najwspanialszym dniem." - Thomas Dreier 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 644 Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 20 godzin temu, MIMESIS napisał: dla kochanej @Koniczyna: "Jeśli kiedykolwiek zamierzasz cieszyć się życiem - teraz jest na to czas - nie jutro, nie za rok. Dzisiaj powinno być zawsze najwspanialszym dniem." - Thomas Dreier Trafiłaś z tym cytatem wezmę sobie do serca @Koniczyna komu przekażesz cytat? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 644 Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 @MIMESISJest tylko jeden sposób na uniknięcie krytyki :nic nie robić,nic nie mówić,i być nikim..Arystoteles 1 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 7 minut temu, Koniczyna napisał: @MIMESISJest tylko jeden sposób na uniknięcie krytyki :nic nie robić,nic nie mówić,i być nikim..Arystoteles ale ja mam w dupie krytyke ostatnio chociaz glupota niestety mnie nawiedzila... 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 644 Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 18 godzin temu, MIMESIS napisał: ale ja mam w dupie krytyke ostatnio chociaz glupota niestety mnie nawiedzila... Jeszcze będzie pięknie,mimo wszystkoTylko załóż wygodne buty bo masz do przejścia całe życie. Jan Paweł ll 1 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 308 Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 @MIMESIS zatrzymałaś temat Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Dla @Monia250: "Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy." Éric-Emmanuel Schmitt – Oskar i pani Róża 2 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 308 Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Dla @Luna Najważniejszą rzeczą jest, aby cieszyć się swoim życiem - być szczęśliwym - tylko to się liczy. Audrey Hepburn 1 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 @Ismena " Prostota to nic nie wiedzieć i zmierzać ku dobremu. Niewinność to wiedzieć wszystko i nadał zmierzać ku dobremu. " Clarissa Pinkola Estés – Biegnąca z wilkami. Archetyp Dzikiej Kobiety w mitach i legendach 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
aura 72 Napisano Luty 10, 2020 Share Napisano Luty 10, 2020 @Luna 2 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 308 Napisano 26 Luty Share Napisano 26 Luty aura nie zagląda na forum, więc cytat podaruję @KCAL "Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Sztuka życia – to cieszyć się małym szczęściem." Phil Bosmans 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
KCAL 74 Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty 16 godzin temu, Ismena napisał: aura nie zagląda na forum, więc cytat podaruję @KCAL "Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Sztuka życia – to cieszyć się małym szczęściem." Phil Bosmans Dziękuję bardzo! Idealny dla mnie, uczę się tego cały czas :) 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 308 Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty 28 minut temu, KCAL napisał: Dziękuję bardzo! Idealny dla mnie, uczę się tego cały czas :) To teraz Ty wybierz użytkownika, które chciałabyś dać jakiś cytat Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.