Bettle Napisano Styczeń 28, 2022 Napisano Styczeń 28, 2022 Witam ! To mój pierwszy post - bardzo proszę o wyrozumiałość. Chciałam poznać swój portret psychologiczny, więc obliczyłam, zrobiłam i nic nie rozumiem.... Może mógłby mi ktoś pomóc? Moja data ur. 27.06.1993 1. V-Arcykapłan 2. VI- Kochankowie 3. XXII- Głupiec 4. XI- Sprawiedliwość 5. VI- Kochankowie 6. XVII- Gwiazda 7. XI- Sprawiedliwość 8. I- Mag 9. I- Mag 10. XVI- Wieża 11. XV- Diabeł 12. XII- Wisielec 13. XI- Sprawiedliwość 14. I- Mag 15. XXI- Świat 17. X- Koło Fortuny 18. XVI- Wieża Karty które występują więcej niż 2x: 2x Kochankowie 3x Sprawiedliwość 3x Mag 2x Wieża Czy ktoś mógłby mi pomóc to odczytać? @Bettle miło, że prosisz nas o pomoc, ale tutaj są pewne zasady. Proponuję zapoznać się z nimi, m.in. tutaj https://kartylosu.pl/topic/1152-regulamin-interpretacji-kart/ Cytuj
SowAna Napisano Luty 1, 2022 Napisano Luty 1, 2022 Dnia 28.01.2022 o 14:47, Bettle napisał: Chciałam poznać swój portret psychologiczny, Hej, na głęboką wodę weszłaś :), lecz małymi kroczkami spróbuj pojąć co niesie dana karta w konkretnym miejscu, przykładowo: (4) podświadomość = (1) + (2), w twoim wyliczeniu to Sprawiedliwość , więc można to rozumieć tak: podświadomie wiesz, co jest słuszne, a co nie, możliwe, że zbyt długo wahasz się przed podjęciem jakiegoś kroku, ze względu na różne wątpliwości i przeczucia. Często postać na tej karcie ma zawiązane oczy, można to interpretować jako niechęć oglądania tego, co jest w rzeczywistości, a z drugiej strony lub równolegle taka obawa przed podjęciem niesłusznej decyzji lub kroku, a wtedy, kiedy już musimy to lepiej z zamkniętymi oczami (taki ryzyk fizyk) i tak dalej.... Cytuj
Bettle Napisano Luty 1, 2022 Autor Napisano Luty 1, 2022 Godzinę temu, SowAna napisał: Hej, na głęboką wodę weszłaś :), lecz małymi kroczkami spróbuj pojąć co niesie dana karta w konkretnym miejscu, przykładowo: (4) podświadomość = (1) + (2), w twoim wyliczeniu to Sprawiedliwość , więc można to rozumieć tak: podświadomie wiesz, co jest słuszne, a co nie, możliwe, że zbyt długo wahasz się przed podjęciem jakiegoś kroku, ze względu na różne wątpliwości i przeczucia. Często postać na tej karcie ma zawiązane oczy, można to interpretować jako niechęć oglądania tego, co jest w rzeczywistości, a z drugiej strony lub równolegle taka obawa przed podjęciem niesłusznej decyzji lub kroku, a wtedy, kiedy już musimy to lepiej z zamkniętymi oczami (taki ryzyk fizyk) i tak dalej.... Bardzo dziękuje za odpowiedz. Postaram się na spokojnie przeanalizować wszystko, zapisać i przekazać na forum. Dziękuję ;) Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.