Skocz do zawartości

Pomoc w zrozumieniu Portretu

Polecane posty

Napisano

Witam !

To mój pierwszy post - bardzo proszę o wyrozumiałość.

Chciałam poznać swój portret psychologiczny, więc obliczyłam, zrobiłam i nic nie rozumiem....

Może mógłby mi ktoś pomóc?

Moja data ur. 27.06.1993

1. V-Arcykapłan

2. VI- Kochankowie

3. XXII- Głupiec

4. XI- Sprawiedliwość

5. VI- Kochankowie

6. XVII- Gwiazda

7. XI- Sprawiedliwość

8. I- Mag

9. I- Mag

10. XVI- Wieża

11. XV- Diabeł

12. XII- Wisielec

13. XI- Sprawiedliwość

14. I- Mag

15. XXI- Świat

17. X- Koło Fortuny

18. XVI- Wieża

Karty które występują więcej niż 2x:

2x Kochankowie

3x Sprawiedliwość

3x Mag

2x Wieża

Czy ktoś mógłby mi pomóc to odczytać?

@Bettle miło, że prosisz nas o pomoc, ale tutaj są pewne zasady. Proponuję zapoznać się z nimi, m.in. tutaj https://kartylosu.pl/topic/1152-regulamin-interpretacji-kart/

Napisano
Dnia 28.01.2022 o 14:47, Bettle napisał:

Chciałam poznać swój portret psychologiczny,

Hej, na głęboką wodę weszłaś :), lecz małymi kroczkami spróbuj pojąć co niesie dana karta w konkretnym miejscu, przykładowo:

(4) podświadomość = (1) + (2), w twoim wyliczeniu to Sprawiedliwość , więc można to rozumieć tak: podświadomie wiesz, co jest słuszne, a co nie, możliwe, że zbyt długo wahasz się przed podjęciem jakiegoś kroku, ze względu na różne wątpliwości i przeczucia. Często postać na tej karcie ma zawiązane oczy,  można to interpretować jako niechęć oglądania tego, co jest w rzeczywistości, a z drugiej strony lub równolegle taka obawa przed podjęciem niesłusznej decyzji lub kroku,  a wtedy, kiedy już musimy to lepiej z zamkniętymi oczami (taki ryzyk fizyk)

i tak dalej....

Napisano
Godzinę temu, SowAna napisał:

Hej, na głęboką wodę weszłaś :), lecz małymi kroczkami spróbuj pojąć co niesie dana karta w konkretnym miejscu, przykładowo:

(4) podświadomość = (1) + (2), w twoim wyliczeniu to Sprawiedliwość , więc można to rozumieć tak: podświadomie wiesz, co jest słuszne, a co nie, możliwe, że zbyt długo wahasz się przed podjęciem jakiegoś kroku, ze względu na różne wątpliwości i przeczucia. Często postać na tej karcie ma zawiązane oczy,  można to interpretować jako niechęć oglądania tego, co jest w rzeczywistości, a z drugiej strony lub równolegle taka obawa przed podjęciem niesłusznej decyzji lub kroku,  a wtedy, kiedy już musimy to lepiej z zamkniętymi oczami (taki ryzyk fizyk)

i tak dalej....

Bardzo dziękuje za odpowiedz. Postaram się na spokojnie przeanalizować wszystko, zapisać i przekazać na forum. Dziękuję ;)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...