Essa Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, Mistiko napisał: Czy noszę przy sobie, w kieszeniach w spodniach dwa kryształy kwarcu? tak, kryształ górski? 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 6 minut temu, Mistiko napisał: Czy noszę przy sobie, w kieszeniach w spodniach dwa kryształy kwarcu? Jeden Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 16 minut temu, Essa napisał: tak, kryształ górski? Mhm, jak zwał tak zwał. Iwanek natrafia na jakieś bariery od dłuższego czasu Cytuj
Essa Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 czy będę musiała w najbliższym czasie ponownie odwiedzić weterynarza od świnek morskich? Cytuj
Mewka Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Nie. Nie wydaje mi się żeby to było w Twoim stylu. Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 2 minuty temu, Essa napisał: czy będę musiała w najbliższym czasie ponownie odwiedzić weterynarza od świnek morskich? Nie dostał zastrzyk i powiedział że już tam nie wraca Cytuj
Mewka Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 3 minuty temu, Mewka napisał: Nie. Nie wydaje mi się żeby to było w Twoim stylu. Oj spóźniłam się dużo. o jakieś osiem stron. 2 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Niestety będę musiała jechać jeszcze raz Czy dziś planuję coś zakupić przez Internet? Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 2 minuty temu, Essa napisał: Niestety będę musiała jechać jeszcze raz Czy dziś planuję coś zakupić przez Internet? Co się świnka stało? @Essa Cytuj
Essa Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 1 minutę temu, iwanek napisał: Co się świnka stało? @Essa Drapie się Lusia. Najśmieszniejsze, że kilka dni temu byłam u wetka na rutynowej kontroli i wszystko było ok. A teraz Lusia ma dwa gołe placki wydrapane... Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 9 minut temu, Essa napisał: Drapie się Lusia. Najśmieszniejsze, że kilka dni temu byłam u wetka na rutynowej kontroli i wszystko było ok. A teraz Lusia ma dwa gołe placki wydrapane... Mój kot się ciągle wylizuje i też zauważyłam u niej ranki... masakra też będę musiała do weta jechac 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 30 minut temu, Essa napisał: Czy dziś planuję coś zakupić przez Internet? Nie Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 31 minut temu, Essa napisał: Czy dziś planuję coś zakupić przez Internet? Tak 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: Tak tak, muszę kupić przedłużenie programu antywirusowego Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 36 minut temu, MIMESIS napisał: nie Leje deszcz od rana Cytuj
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: Leje deszcz od rana nie mieszkam daleko od Ciebie wiec bylabym zaskoczona gdyby padał Czy podjadałam wczoraj rybe po grecku? 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: nie mieszkam daleko od Ciebie wiec bylabym zaskoczona gdyby padał Czy podjadałam wczoraj rybe po grecku? Tak 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 21 minut temu, iwanek napisał: Tak z ryb nigdy nie zrezygnuje Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.