Ismena Napisano Grudzień 27, 2018 Share Napisano Grudzień 27, 2018 1. NIE PAMIĘTAJ / ZA ZAMKNIĘTYMI DRZWIAMI / AUTOHIPNOZA - nagranie przydatne w sytuacjach, kiedy chcemy pozbyć się wspomnień związanych z np. byłym partnerem. https://www.youtube.com/watch?v=u16L9LwQ094 2. KOMNATA SPEŁNIONYCH MARZEŃ HIPNOZA / AUTOHIPNOZA - nagranie pomocne w osiągnięciu wyznaczonych celów. To jak myślisz, czego się obawiasz lub o czym marzysz, ma zasadniczy wpływ na Twoje życie. A więc skieruj się do wnętrza swojego umysłu, zaprzyjaźnij z Tobą, by odrzucić wszelkie obawy i zahamowania. Twoje szczęście zależy tylko i wyłącznie od Ciebie, od śmiałości w realizacji tego, co zamierzasz. Sukces zaczyna się w głowie! Komnata spełnionych marzeń to podróż do miejsca w Twojej podświadomości gdzie, możesz złożyć zamówienie na co tylko chcesz. Moc Twojego umysłu, Twoja podświadomość to Twoi sprzymierzeńcy w realizacji marzeń. Bez względu na to czego pragniesz: miłości, pieniędzy, pracy, zdrowia ta podróż jest właśnie dla Ciebie.(źródło:audioteka.com/) https://www.youtube.com/watch?v=kTfwqhocymw Jeśli macie sprawdzone nagrania, podzielcie się nimi 5 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 27, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2018 Jeszcze polecam: Test podatności hipnotycznej. Sklejone dłonie. Sprawdź swoją podatność hipnotyczną za pomocą tego nagrania do hipnozy pośredniej. Pod wpływem sugestii będziesz mieć chwilową trudność z rozłączeniem splecionych dłoni. Zależnie od Twojej podatności hipnotycznej (otwartości na zmiany i swoje możliwości) będzie to tym trudniejsze, im więcej masz woli do rozwoju (źródło:nagraniahipnotyczne.pl). Test podatności hipnotycznej. Lewitacja ręki. To nagranie jest wstępem do hipnozy i autohipnozy. Pozwoli Tobie na przetestowanie swojej własnej podatności w szybki i prosty sposób. Wyróżnia je to, że nie posiada formalnego wprowadzania w trans. Sugestie z lewitacji ręki spowodują, że ręka zacznie się unosić mimowolnie. Ruch ten możesz świadomie powstrzymać, bo hipnoza do niczego Ciebie nie zmusza. Pozwalając sobie na niego doświadczysz tego, czym tak naprawdę jest hipnoza (źródło:nagraniahipnotyczne.pl). Ogólnie na tej stronie znajdziecie jeszcze kilka innych nagrań, które możecie wypróbować. 1 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OkoSaurona Napisano Maj 30, 2019 Share Napisano Maj 30, 2019 Medytacja ( "autohipnoza" ) Podróż do Przyszłości Aurelian Łasasowski 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 Dnia 30.05.2019 o 18:58, OkoSaurona napisał: Medytacja ( "autohipnoza" ) Podróż do Przyszłości Aurelian Łasasowski Osobiście nie mogę tego człowieka słuchać 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OkoSaurona Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 6 godzin temu, Syrena napisał: Osobiście nie mogę tego człowieka słuchać Jak dla mnie nawet spoko dwa razy próbowałem raz się udało ciekawe czy taka będzie przyszłość Na pewno lepsze od innych medytacji gdzie wchodzisz w odpowiedni stan i nagle reklama i chcesz udusić kogoś jak można w środku nagrania dać Może polecisz jakąś medytacje bez reklam ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 Dnia 30.05.2019 o 18:58, OkoSaurona napisał: Medytacja ( "autohipnoza" ) Podróż do Przyszłości Aurelian Łasasowski W listopadzie próbowałam wejść w stan transu coś mnie przerażało odczucia moje strach,lęk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 2 godziny temu, OkoSaurona napisał: Jak dla mnie nawet spoko dwa razy próbowałem raz się udało ciekawe czy taka będzie przyszłość Na pewno lepsze od innych medytacji gdzie wchodzisz w odpowiedni stan i nagle reklama i chcesz udusić kogoś jak można w środku nagrania dać Może polecisz jakąś medytacje bez reklam ? Mi jego głos przeszkadza. Miałam jakieś nagrania hipnotyczne. W wolnej chwili poszukam i podrzucę 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.