Luna Napisano Grudzień 30, 2018 Share Napisano Grudzień 30, 2018 ....kminie tlumaczenia podwójnej cesarzowej w potrecie psychologicznym na pozycji 2 i 3... nie daje mi to spokoju Cytat Masz już książkę? takale nie wszystkie pozycje sa omowione....jestem troche zawiedziona taka torebkowa wersja z jednej strony czytam na necie ze moze oznaczac rozwiazlosc, materializm....a z drugiej ze mezczyzna szuka idealu i jest bardzo wrazliwy -ta wersja jest oczywiscie bardziej optymistyczna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 30, 2018 Share Napisano Grudzień 30, 2018 Ale pozycja 2 i 3, to wiek średni i dojrzały, więc to dotyczy Ciebie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 30, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2018 27 minut temu, Ismena napisał: Ale pozycja 2 i 3, to wiek średni i dojrzały, więc to dotyczy Ciebie nie..chodzi o portret mezczyzny.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Grudzień 31, 2018 Share Napisano Grudzień 31, 2018 33 minuty temu, MIMESIS napisał: nie..chodzi o portret mezczyzny.... Przepraszam, że się wtrące też tak może być facet jest homoseksualny 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 31, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2018 1 minutę temu, Koniczyna napisał: Przepraszam, że się wtrące też tak może być facet jest homoseksualny tak, tez o tym czytalam...ale przetestowalam wiec bi-seksualny co najwyzej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Grudzień 31, 2018 Share Napisano Grudzień 31, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: tak, tez o tym czytalam...ale przetestowalam wiec bi-seksualny co najwyzej O tym też pomyślałam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 31, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2018 Przed chwilą, Koniczyna napisał: O tym też pomyślałam chociaz wiesz..moze niepotrzebnie sie fiksuje...bo akurat te pozycje w moich oczach nie sa jakos szczegolnie wyjatkowe..kazdy urodzony tego miesiaca i roku musialby byc... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Grudzień 31, 2018 Share Napisano Grudzień 31, 2018 21 minut temu, MIMESIS napisał: tak, tez o tym czytalam...ale przetestowalam wiec bi-seksualny co najwyzej Być może też Pan mieć dobre więzi rodzinne z matką ona go wspiera i szuka takiej kobiety o cechach swojej mamy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 31, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2018 1 minutę temu, Koniczyna napisał: Być może też Pan mieć dobre więzi rodzinne z matką ona go wspiera i szuka takiej kobiety o cechach swojej mamy to byloby wrecz wymarzone...ja jestem bardzo opiekuncza.. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Grudzień 31, 2018 Share Napisano Grudzień 31, 2018 3 minuty temu, MIMESIS napisał: to byloby wrecz wymarzone...ja jestem bardzo opiekuncza 8 minut temu, MIMESIS napisał: to byloby wrecz wymarzone...ja jestem bardzo opiekuncza.. Jeśli Pan jest wdowcem to szuka takiej kobiety jak jego zmarła żona Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 31, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2018 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Jeśli Pan jest wdowcem to szuka takiej kobiety jak jego zmarła żona nie...az taki staruszek to nie jest, chociaz fakt, zgony zdarzaja sie rowniez wsrod mlodych...widze ze masz tez ksiazeczke Pni Chrzanowskiej ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Grudzień 31, 2018 Share Napisano Grudzień 31, 2018 32 minuty temu, MIMESIS napisał: nie...az taki staruszek to nie jest, chociaz fakt, zgony zdarzaja sie rowniez wsrod mlodych...widze ze masz tez ksiazeczke Pni Chrzanowskiej ? Akurat nie mam książeczki Pani Chrzanowskiej. Moja świętej pamięci babcia co nieco o kartach... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Grudzień 31, 2018 Share Napisano Grudzień 31, 2018 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Akurat nie mam książeczki Pani Chrzanowskiej. Moja świętej pamięci babcia co nieco o kartach... moja babcia opowiadała o znaczeniu kart Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Grudzień 31, 2018 Share Napisano Grudzień 31, 2018 3 minuty temu, Koniczyna napisał: Akurat nie mam książeczki Pani Chrzanowskiej. Moja świętej pamięci babcia co nieco o kartach... A mama runami....a mnie też interesują karty cygańskie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 31, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2018 5 minut temu, Koniczyna napisał: moja babcia opowiadała o znaczeniu kart uciekam Konczynko...musze rano wstac a sen nie chce do mnie dzisiaj szybko przyjsc, dobrej nocy do nastepnego... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Grudzień 31, 2018 Share Napisano Grudzień 31, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: uciekam Konczynko...musze rano wstac a sen nie chce do mnie dzisiaj szybko przyjsc, dobrej nocy do nastepnego... Dobranoc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Styczeń 1, 2019 Share Napisano Styczeń 1, 2019 @MIMESIS co do miesiąca masz rację, lecz rok to już musiałaś dokonać istotnych obliczeń matematycznych, aby wyjść na 3 (2) wiek średni = liczba miesiąca "mm" - raczej zawsze będzie marzec - co prawda prawie wszystkie osoby, które znam z marca są Cesarzowymi, w sensie kobiecości, doceniania kobiecości, sama 3 to też nieokiełznane popędy, brak zahamowań i granic, naturalność, dziecinność, uwielbianie przepychu, dogadzanie sobie i innym, taka matka, która nie tylko nakarmi dobrze a i da na wynos , niby lubi drogie rzeczy ale i zwykłe błyskotki też użyje aby powalić słabszych, pełnia sexu i płodności...., mam pisać dalej? (3) wiek dojrzały = y+y+y+y 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2019 1 minutę temu, SowAna napisał: @MIMESIS co do miesiąca masz rację, lecz rok to już musiałaś dokonać istotnych obliczeń matematycznych, aby wyjść na 3 (2) wiek średni = liczba miesiąca "mm" - raczej zawsze będzie marzec - co prawda prawie wszystkie osoby, które znam z marca są Cesarzowymi, w sensie kobiecości, doceniania kobiecości, sama 3 to też nieokiełznane popędy, brak zahamowań i granic, naturalność, dziecinność, uwielbianie przepychu, dogadzanie sobie i innym, taka matka, która nie tylko nakarmi dobrze a i da na wynos , niby lubi drogie rzeczy ale i zwykłe błyskotki też użyje aby powalić słabszych, pełnia sexu i płodności...., mam pisać dalej? (3) wiek dojrzały = y+y+y+y no dobra z matmy nigdy nie bylam ale rok zsumować umiem i tez 3... pisz dalej bo dobrze to robisz kobieto, lubie Twoja zlosliwosc, jest bliska memu sercu 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.