Skocz do zawartości

Sny o lataniu

Syrena
 Share

Polecane posty

Miewam sny, w których latam. Nie ma to nic wspólnego z oobe, czyli nie wychodzę z ciała. Śni mi się po prostu, że unoszę się razem z ciałem nad powierzchnią. Generalnie jest to miłe uczucie, ale z drugiej strony frustrujące. Zwykle unoszenie trwa chwile, a później za wszelką cenę próbuje pofrunąć wyżej i dalej, ale nie mogę. Jestem świadoma, że jestem za ciężka dlatego nie mogę bardziej/wyżej/szybciej się unieść. Tak jakby mi ciało ciążyło. 

Miewał ktoś z Was takie doświadczenie senne? Jestem ciekawa jakie odczucia mieli inni w podobnych marzeniach sennych.

• Lubię! 1

Miałam takie sny bardzo często jako dziecko.

Byly to sny bardzo przyjemne, niektóre pamiętam do dzisiaj. Pamiętam ,że unosiłam się w nich nie świadomie, a kiedy zdawałam sobie z tego sprawę natychmiast przestawałam latać i w żaden sposób nie mogłam już się unieść. 

• Lubię! 2

A może to były akurat wyjścia z ciała?

Właśnie pomimo irytacji, że nie mogę bardziej też budzę się w bardzo dobrym nastroju, wręcz euforycznym czasami 

Kiedyś zapytałam babci czemu śni mi się to że latam, a ona na to że wtedy moje ciało rośnie<haha2>. Jak dorosłam już tylko raz, czy dwa coś takiego mi się śniło i byłam świadoma tego że to nie jest możliwe.

Mistiko, tu jest temat i karnacji i wędrówki dusz, a ja miałam na myśli typowo sen. Co prawda obejrzałam 20 minut, ale nie o ten temat mi chodziło. Jestem też bardziej ciekawa osobistych odczuć użytkowników po takim śnie, o ile ktoś miewa.😁

Dziękuję jednak za pomoc. 

8 godzin temu, Syrena napisał:

Mistiko, tu jest temat i karnacji i wędrówki dusz, a ja miałam na myśli typowo sen. Co prawda obejrzałam 20 minut, ale nie o ten temat mi chodziło. Jestem też bardziej ciekawa osobistych odczuć użytkowników po takim śnie, o ile ktoś miewa.😁

Dziękuję jednak za pomoc. 

Pod koniec jest o snach. Cierpliwości Syrena, cierpliwości

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...