Syrena Napisano Styczeń 3, 2019 Share Napisano Styczeń 3, 2019 Miewam sny, w których latam. Nie ma to nic wspólnego z oobe, czyli nie wychodzę z ciała. Śni mi się po prostu, że unoszę się razem z ciałem nad powierzchnią. Generalnie jest to miłe uczucie, ale z drugiej strony frustrujące. Zwykle unoszenie trwa chwile, a później za wszelką cenę próbuje pofrunąć wyżej i dalej, ale nie mogę. Jestem świadoma, że jestem za ciężka dlatego nie mogę bardziej/wyżej/szybciej się unieść. Tak jakby mi ciało ciążyło. Miewał ktoś z Was takie doświadczenie senne? Jestem ciekawa jakie odczucia mieli inni w podobnych marzeniach sennych. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mewka Napisano Styczeń 4, 2019 Share Napisano Styczeń 4, 2019 Miałam takie sny bardzo często jako dziecko. Byly to sny bardzo przyjemne, niektóre pamiętam do dzisiaj. Pamiętam ,że unosiłam się w nich nie świadomie, a kiedy zdawałam sobie z tego sprawę natychmiast przestawałam latać i w żaden sposób nie mogłam już się unieść. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Styczeń 4, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2019 A może to były akurat wyjścia z ciała? Właśnie pomimo irytacji, że nie mogę bardziej też budzę się w bardzo dobrym nastroju, wręcz euforycznym czasami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mewka Napisano Styczeń 4, 2019 Share Napisano Styczeń 4, 2019 Kiedyś zapytałam babci czemu śni mi się to że latam, a ona na to że wtedy moje ciało rośnie. Jak dorosłam już tylko raz, czy dwa coś takiego mi się śniło i byłam świadoma tego że to nie jest możliwe. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Styczeń 4, 2019 Share Napisano Styczeń 4, 2019 @Syrena @Mewka Zerknijcie na wideo w tym wątku. Tam jest odpowiedz: 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Styczeń 4, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2019 Mistiko, tu jest temat i karnacji i wędrówki dusz, a ja miałam na myśli typowo sen. Co prawda obejrzałam 20 minut, ale nie o ten temat mi chodziło. Jestem też bardziej ciekawa osobistych odczuć użytkowników po takim śnie, o ile ktoś miewa.😁 Dziękuję jednak za pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 8 godzin temu, Syrena napisał: Mistiko, tu jest temat i karnacji i wędrówki dusz, a ja miałam na myśli typowo sen. Co prawda obejrzałam 20 minut, ale nie o ten temat mi chodziło. Jestem też bardziej ciekawa osobistych odczuć użytkowników po takim śnie, o ile ktoś miewa.😁 Dziękuję jednak za pomoc. Pod koniec jest o snach. Cierpliwości Syrena, cierpliwości Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2019 A, ok to dziś na spokojnie dończę oglądać 🤭 Dzięki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2019 Ok, przesłuchałam, czyli o ile dobrze wnioskuję, mogłam inkarnować poza Ziemią? Dość ciekawa teoria:) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.