Syrena Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Miewam sny, w których latam. Nie ma to nic wspólnego z oobe, czyli nie wychodzę z ciała. Śni mi się po prostu, że unoszę się razem z ciałem nad powierzchnią. Generalnie jest to miłe uczucie, ale z drugiej strony frustrujące. Zwykle unoszenie trwa chwile, a później za wszelką cenę próbuje pofrunąć wyżej i dalej, ale nie mogę. Jestem świadoma, że jestem za ciężka dlatego nie mogę bardziej/wyżej/szybciej się unieść. Tak jakby mi ciało ciążyło. Miewał ktoś z Was takie doświadczenie senne? Jestem ciekawa jakie odczucia mieli inni w podobnych marzeniach sennych. 1 Cytuj
Mewka Napisano Styczeń 4, 2019 Napisano Styczeń 4, 2019 Miałam takie sny bardzo często jako dziecko. Byly to sny bardzo przyjemne, niektóre pamiętam do dzisiaj. Pamiętam ,że unosiłam się w nich nie świadomie, a kiedy zdawałam sobie z tego sprawę natychmiast przestawałam latać i w żaden sposób nie mogłam już się unieść. 2 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 4, 2019 Autor Napisano Styczeń 4, 2019 A może to były akurat wyjścia z ciała? Właśnie pomimo irytacji, że nie mogę bardziej też budzę się w bardzo dobrym nastroju, wręcz euforycznym czasami Cytuj
Mewka Napisano Styczeń 4, 2019 Napisano Styczeń 4, 2019 Kiedyś zapytałam babci czemu śni mi się to że latam, a ona na to że wtedy moje ciało rośnie. Jak dorosłam już tylko raz, czy dwa coś takiego mi się śniło i byłam świadoma tego że to nie jest możliwe. Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 4, 2019 Napisano Styczeń 4, 2019 @Syrena @Mewka Zerknijcie na wideo w tym wątku. Tam jest odpowiedz: 1 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 4, 2019 Autor Napisano Styczeń 4, 2019 Mistiko, tu jest temat i karnacji i wędrówki dusz, a ja miałam na myśli typowo sen. Co prawda obejrzałam 20 minut, ale nie o ten temat mi chodziło. Jestem też bardziej ciekawa osobistych odczuć użytkowników po takim śnie, o ile ktoś miewa.😁 Dziękuję jednak za pomoc. Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 8 godzin temu, Syrena napisał: Mistiko, tu jest temat i karnacji i wędrówki dusz, a ja miałam na myśli typowo sen. Co prawda obejrzałam 20 minut, ale nie o ten temat mi chodziło. Jestem też bardziej ciekawa osobistych odczuć użytkowników po takim śnie, o ile ktoś miewa.😁 Dziękuję jednak za pomoc. Pod koniec jest o snach. Cierpliwości Syrena, cierpliwości Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Napisano Styczeń 5, 2019 A, ok to dziś na spokojnie dończę oglądać 🤭 Dzięki Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Napisano Styczeń 5, 2019 Ok, przesłuchałam, czyli o ile dobrze wnioskuję, mogłam inkarnować poza Ziemią? Dość ciekawa teoria:) 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.