Katrin20x1 Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 Ostatnio snilo mi sie ze moj obecny partner zaprosil mnie do siebie do domu, przyszlam z jego mama. obejzalam mieszkanie i stwierdzilam ze mieszka z nowa dziewczyna, fajna blondynka, niezalezna. ale wyzcolam ze nie laczy ich wielka milosc, tylko sa za soba razem bo im jest dobrze. Nie przejelam sie tym zbytnio, obejzalam ich sypialnie, i on probowal mnie pryztulic od tylu i powachac moje wlosy... stwierdzilam zeby sie zachowywal sie w ten sposob, potem poszlismy do jego mamy ktora czekala w salonie, obydwie sie z nim pozegnalysmy i wyszlysmy... jedyne co w snie sobie pomylalam, to nie jakas zazdrosc, gorycz, zal... tylko pomyslalam ze pewnie daje mu to czego u nas juz nie bylo... i wyszlam bez zalu co to moze oznaczac? od pewnego czasu zastanawiam sie czy od niego nie odejsc... pozdrawiam Kasia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 6, 2019 Share Napisano Styczeń 6, 2019 Piszesz, że: "od pewnego czasu zastanawiam się czy od niego nie odejść..." więc może ten sen miał Cię uspokoić, miałaś się przekonać, czy po rozstaniu będzie mu dobrze, poradzi sobie. Tym bardziej, że odwiedzasz go z mamą. A jak wiadomo nikt nie martwi się o dziecko bardziej niż matka, która chce dla niego jak najlepiej. Chcesz go zostawić, ale obawiasz się tego zrobić. Z jednej strony żal Ci tych wszystkich lat, pięknych dni spędzonych wspólnie, ale z drugiej strony czujesz, że pora zamknąć ten rozdział. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.