runoutofbreath Napisano Styczeń 10, 2019 Napisano Styczeń 10, 2019 Kochani, jakis czas temu zwrocilam sie do wrozki z pytaniami dotyczacymi pracy, co do miejsca trafila w 10..odnosnie innych pytan wyszly jej takie karty ogolnie co mnie czeka: slonce, glupiec, as mieczy pytajac czy w perspektywie czasu bede z niej zadwolona: świat, 2 kielichy, giermek mieczy, 6 kielichow Jakie macie pomysly na interpretacje tych kart? Ja co nieco posprawdzalam i mniej wiecej mam zarys tego wszystiego, ale jestem ciekawa Waszych interpretacji. Cytuj
SowAna Napisano Styczeń 13, 2019 Napisano Styczeń 13, 2019 @runoutofbreath tu raczej nie sprawdzamy innych wróżek, ta Pani na pewno Tobie wszystko zinterpretowała, tu próbujemy pomóc w interpretacji własnych rozkładów postaw sobie sama karty, zinterpretuj, umieść tu własna interpretację, a chętni odniosą się do tego co napiszesz 2 Cytuj
runoutofbreath Napisano Styczeń 13, 2019 Autor Napisano Styczeń 13, 2019 1 godzinę temu, SowAna napisał: @runoutofbreath tu raczej nie sprawdzamy innych wróżek, ta Pani na pewno Tobie wszystko zinterpretowała, tu próbujemy pomóc w interpretacji własnych rozkładów postaw sobie sama karty, zinterpretuj, umieść tu własna interpretację, a chętni odniosą się do tego co napiszesz Okej, tak zrobie Musze tylko w koncu wybrac sie po te karty Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.