szirina Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Od roku staram się z mężem o dziecko. ubiegły rok przez to był dla nas a szczególnie dla mnie bardzo ciężki. Przetrzepałam całe forum wyliczając swoje cyferki. Wiem że mam wibracje niestandardową 11 nie wiem w końcu czy jestem 2 czy 11 ciężko mi się połapać w tym. Szukam odpowiedzi na jedno moje pytanie...... czy będziemy mieli dziecko ? nie chce wiedzieć ile kiedy itp, tylko czy tak czy nie ...... zupełnie mi to wystarczy ..... moja głowa nie jest przez to spokojna ciągle szukam odpowiedzi ..... prosiłam nawet w modlitwie o odpowiedź na to pytanie. czy poprzez numerologie jestem w stanie uzyskać taką odpowiedź ? moja dat ur 28.03.1987 męża 31.01.1982 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarbaRe Napisano Maj 11, 2021 Share Napisano Maj 11, 2021 Numerologia nie służy do odpowiedzi na takie pytania. Co do wibracji jesteś 2/11 (11 sumuje się dodając 1+1), jest to wibracja mistrzowska. Możesz o niej poczytać na tej stronie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.