Skocz do zawartości

zapamiętałam tylko numer 16

szirina

Polecane posty

przed snem modlę się. prosiłam jakis znak ktory pozwoli mi pewną rzecz zrozumieć. PO przebudzeniu nie pamiętałam snu tylko mówiłam sobie w myślach "pamietaj liczba 16". wertowalam internety co może oznaczać ta liczba nic nie znalazłam. 

1 godzinę temu, szirina napisał:

przed snem modlę się. prosiłam jakis znak ktory pozwoli mi pewną rzecz zrozumieć. PO przebudzeniu nie pamiętałam snu tylko mówiłam sobie w myślach "pamietaj liczba 16". wertowalam internety co może oznaczać ta liczba nic nie znalazłam. 

Może dotyczy to Twojego życia osobistego?

Sny przemawiają do nas symbolami i najczęściej można samemu rozgryźć o co chodziło. Ważne jest jak się czujesz podczas snu. Jesli są to emocje pozytywne to taki też wydźwięk ma dany sen.

• Lubię! 1

Przed chwilą, szirina napisał:

emocje były neutralne hmm rozmyślałam nad tym dość długo do tej pory nie rozgryzłam jeszcze o co chodzi z tą 16stką :)

Może chodzi o to:

Liczba 16 składa się z 1 symbolizującej człowieka i 6, która oznacza miłość. Suma cyfr – 7 to duchowość, a w przypadku podliczby 16 – rozwój poprzez miłość w kierunku cierpienia. Jednak karmie 16 podlegają nie tylko relacje partnerskie, ale także inne związki typu rodzic-dziecko czy brat-siostra, kiedy jedna strona darzy miłością, a druga nie angażuje się uczuciowo, celowo nie ponosząc odpowiedzialności za partnera. Takie postępowanie najczęściej jest wynikiem zamknięcia się we własnym wnętrzu poprzez budowanie trwałego ego.

Dług karmiczny 16 oznacza więc trudności w sferze uczuciowej, rodzinnej, związkach i miłości. Osoba z tą liczbą w portrecie, będzie zmuszana do konfrontacji z izolacją, samotnością oraz fałszywymi przyjaciółmi. Jest to konieczne aby wesprzeć rozwój duchowy.

Żeby przepracować karmę, należy szczególnie skupić się na tworzeniu relacji międzyludzkich i uważać na to, aby były oparte na głębokim uczuciu, które trzeba pielęgnować mimo trudności. Związek będzie poddany wielu wymagającym próbom, które będą przemawiały za rozstaniem, warto jednak podejmować decyzję po przemyśleniu i roztropnie, wcześniej jednak pogodzić się z własnym ego. Niezbędne jest ustalenie priorytetów: rodzina, miłość i przyjaźń powinny być najważniejszymi wartościami

• Lubię! 1
  • Gratuluję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...