Batyam Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 10 godzin temu, Mistiko napisał: Zabełtalaś w kotle i nic teraz nie widzę muszę dodać skrzydlo nietoperza. @Batyamnumerologicznie by to rozpracowala @Mistiko. To będzie coś nowego coś co dotyczy osoby liczba 17 dnia wychodzi, ale co to może być i gdzie ta osoba się wybiera 14.02.2019 r z daty wychodzi 19 to może być sad to równie moga byc odwiedziny wizyta w urzędzie ale też np bal dobroczynny myślę że ta osoba tam będzie pierwszy raz... Ale to bardziej intuicja... Daty nie znam za mało liczb. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Styczeń 23, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2019 10 godzin temu, szyszka napisał: Rozbawiłaś mnie do łez hahahaha ale coś w tym jest jadę do prokuratury ( więc jak widać mało z walentynkami ma wspólnego) , z nadzieją że te szyszki zbiorę i exa wsadzą do paki Teraz zobaczyłam.... To podaj liczby.... Szykuje się początek 19 i jak pisałam 17 ja i zasady.... Ja1 i 9 prokurator... Podaj w jakim roku osobistym jesteś. Mam nadzieję że nie 7 oby bo postepowanie będzie umorzone. Jeśli je wniosła i zaczęłaś w 7 roku osobistym tak jakoś stawiam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 28/10/1 Pomoc ze strony kobiet. Przeobrażenie wewnętrzne poprzez doświadczenie małżeńskie. 19/1 Jest długiem nadużywania władzy. Miało miejsce nadużywanie władzy, tyranizowanie otoczenia, wykorzystywanie, a nawet bolesne krzywdzenie – w ogóle nie zwracając uwagi na krzywdę drugiej osoby. Zarozumialstwo i realizacja własnej ambicji nad potrzebami innych ludzi. Ta energia dąży do wypracowania wewnętrznej niezależności, do poznania własnego wnętrza. Brak koordynacji w naszym własnym działaniu przynosi straty materialne i ciągłą potrzebę budowania od podstaw. Uczy wrażliwości i poszanowania innych. Pojawiają się w naszym życiu osoby, gdzie należy działać wspólnie, ale jednocześnie wykazując szacunek dla ich własnego systemu wartości i opcji na życie. Wymaga wykazania własnej inicjatywy, autonomii i wrażliwości na drugiego człowieka. Należy zauważać drugiego człowieka i jego potrzeby, otaczać go ciepłem, wsparciem i miłością. Należy również pracować bez względu na brak akceptacji i dawać z siebie jak najwięcej dla świata.Ta energia obdarza jednocześnie naturalnym zmysłem dowodzenia, który należy jednak wykorzystywać dzieląc się własną wiedzą z innymi – pozwalając im przy tym zachowywać ich własną indywidualność. Odrodzenie, realizacja - dług karmiczny. to by pasowało @szyszka trzymam kciuki 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 7 godzin temu, Batyam napisał: Teraz zobaczyłam.... To podaj liczby.... Szykuje się początek 19 i jak pisałam 17 ja i zasady.... Ja1 i 9 prokurator... Podaj w jakim roku osobistym jesteś. Mam nadzieję że nie 7 oby bo postepowanie będzie umorzone. Jeśli je wniosła i zaczęłaś w 7 roku osobistym tak jakoś stawiam Ja jestem 8.01.1979r ex 26.02.1973 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Styczeń 23, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2019 9 minut temu, szyszka napisał: Ja jestem 8.01.1979r ex 26.02.1973 Spróbuję. To jest twój drugi mąż? Nie ważne. Moim zdaniem do spraw dojdzie myślę że facet może też wylądować a: w psychiatryku, b:na odwyku c: w izolowany miejscu. Coś mi się wydaje że będzie zaczynał coś od początku przynajmniej dwa razy...czy z sukcesem? Hmmm ten sukces to uluda Ewidentnie co widać ma lub miał w nosie stabilizację..... Ale jedynym moim zdaniem dla Ciebie zagrożeniem jest to byś uważała jakie wybory podejmujesz.... Mówię to dlatego że mamy 9 na szczycie a z mojego doświadczenia i obserwacji może pojawić się problem zostania samej z problemem i będzie trudno bo to za ładnych dwadzieścia kilka lat ale pisze to po to bo widzę @szyszka. Twoja piramide i tak się zastanawiam byś jeśli to jest twój ex nr 1 kiedyś nie zrobiła powtórki z rozrywki. To tylko uwaga. Patrząc na liczby to dzień 14.02.2019 będzie pod wpływem dla Ciebie liczby 54 ktoś chce się uwolnić? Oby oby się udało Drugi rok osobisty dużo inwencji kontaktów ale też kontynuacja zaczęty h spraw. On B miał stagnacji przez chwilę... Zobacz jaki ma ksiezyc w jakim znaku.... Liczba dnia 14.02.19=17=8 idealny dla Ciebie.... Eeeee będzie co by nie było ok 👌. Przygotuj się i za dużo nie mów. Ta sprawa może trochę potrwać obstawiam że jeśli trafi do sadu na jednej czy dwóch rozprawa h się nie skończy będą też odwołania. Jeśli sprawa z prokuratorem ma związek inny niż pieniądze to moim zdaniem powinnaś zwyciężyć. Jeśli to pieniądze lub będzie jakieś odszkodowanie to walcz ale to po sprawach karnych. Ktoś tu pójdzie na walkę ponieważ i ty jesteś 35 to jesteś bardzo energetyczna ale ex ma liczbę 30 więc zero to nasza niewiadoma stąd polecam zobaczyć ksiezyc jego w jakim znaku ma i Wenus w jakim znaku ma.... Wroga trzeba poznać by wiedzieć jak z nim walczyć.... 😘 💕 pozdrawiam serdecznie może to Ci się przyda 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Przed chwilą, Batyam napisał: Spróbuję. To jest twój drugi mąż? Nie ważne. Moim zdaniem do spraw dojdzie myślę że facet może też wylądować a: w psychiatryku, b:na odwyku c: w izolowany miejscu. Coś mi się wydaje że będzie zaczynał coś od początku przynajmniej dwa razy...czy z sukcesem? Hmmm ten sukces to uluda Ewidentnie co widać ma lub miał w nosie stabilizację..... Ale jedynym moim zdaniem dla Ciebie zagrożeniem jest to byś uważała jakie wybory podejmujesz.... Mówię to dlatego że mamy 9 na szczycie a z mojego doświadczenia i obserwacji może pojawić się problem zostania samej z problemem i będzie trudno bo to za ładnych dwadzieścia kilka lat ale pisze to po to bo widzę @szyszka. Twoja piramide i tak się zastanawiam byś jeśli to jest twój ex nr 1 kiedyś nie zrobiła powtórki z rozrywki. To tylko uwaga. Patrząc na liczby to dzień 14.02.2019 będzie pod wpływem dla Ciebie liczby 54 ktoś chce się uwolnić? Oby oby się udało Drugi rok osobisty dużo inwencji kontaktów ale też kontynuacja zaczęty h spraw. On B miał stagnacji przez chwilę... Zobacz jaki ma ksiezyc w jakim znaku.... Liczba dnia 14.02.19=17=8 idealny dla Ciebie.... Eeeee będzie co by nie było ok 👌. Przygotuj się i za dużo nie mów. Ta sprawa może trochę potrwać obstawiam że jeśli trafi do sadu na jednej czy dwóch rozprawa h się nie skończy będą też odwołania. Jeśli sprawa z prokuratorem ma związek inny niż pieniądze to moim zdaniem powinnaś zwyciężyć. Jeśli to pieniądze lub będzie jakieś odszkodowanie to walcz ale to po sprawach karnych. Ktoś tu pójdzie na walkę ponieważ i ty jesteś 35 to jesteś bardzo energetyczna ale ex ma liczbę 30 więc zero to nasza niewiadoma stąd polecam zobaczyć ksiezyc jego w jakim znaku ma i Wenus w jakim znaku ma.... Wroga trzeba poznać by wiedzieć jak z nim walczyć.... 😘 💕 pozdrawiam serdecznie może to Ci się przyda Dziękuję kochana za poświęcony czas, choć wiem że to nie jest wątek aby o tym tutaj pisać... Powiem w skrócie.. to mój 1 ex a sprawa toczy się o molestowanie seksualne córki przez Ojca... Jeszcze raz wielkie dziękuję <3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.