Gosia1983 Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Możecie mi pomóc w dopasowaniu odpowiedniej wibracji nr domu dla 8-mąż,syn-4 i ja -4,nr domu to 22, jestem ciekawa czy mozna stworzyć odpowiednią wibrację dla rodziny,żeby wszyscy czuli się dobrze a zarazem żeby w domu nie psuło się wszystko, bo co zdążymy naprawić to następne siada i cały czas pod górkę mamy nie tylko w sferze materialnej ale też uczuciowo bywa burzliwie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Dnia 27.01.2019 o 21:49, Gosia1983 napisał: Możecie mi pomóc w dopasowaniu odpowiedniej wibracji nr domu dla 8-mąż,syn-4 i ja -4,nr domu to 22, jestem ciekawa czy mozna stworzyć odpowiednią wibrację dla rodziny,żeby wszyscy czuli się dobrze a zarazem żeby w domu nie psuło się wszystko, bo co zdążymy naprawić to następne siada i cały czas pod górkę mamy nie tylko w sferze materialnej ale też uczuciowo bywa burzliwie. Dom ma nazwę ulicy i numer domu ew mieszkania Oczywiście można się pobawić w feng shui.... Maz 8 Ty syn 4 4+4+8? A mogę się spytać skąd maz jest liczba 8 ty 4 a syn 4 to nieprawdopodobne Podaj daty pełne ur I zastanów się i napisz jakie cechy powinien i chcesz by był wasz dom kto jest głową rodziny a może są dwie głowy mocne a trzecia słaba stąd konflikt. Liczba domu 22 a narysuj lub opisz jak ten dom jest usytuowany.... W punktach.... Popatrzę a i jeszcze jedno pamiętaj że zmiana wibracji domu nie jest gwarantem. A mieliście dom kiedyś gdzie było ok jaki był nr.... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosia1983 Napisano Luty 6, 2019 Autor Share Napisano Luty 6, 2019 Hmm to mnie teraz zainspirowałeś, nie zwróciłam uwagi na to, że ja 4 i syn 4 to 8 tak jak mąż. Ja 6.04.1983,syn 20.04.2005, mąż 7.12.1978. Adres to Ul. Łabędzie 22. Jestem osobą zorganizowaną, wszystko zaplanowane licznik w głowie😉, mąż raczej roztargnięty, z planowaniem ciężko chce dużo ponad swoją miarę, a wtedy cios i popada w depresję, jego obliczenia są ponad miarę nie dostrzega wielu rzeczy ale jest pracowity pod względem finansowym, ale w domu za darmo nie zrobi😂, wydaje mi się że bardziej ja tu wszystko ogarniam i trzymam w pionie, ale bez jego ciężkiej pracy by było ciężko. Dom -las wokoło,małe osiedle kameralne, blisko jezioro, ale obok u sąsiada mały wodospadzik i oczko -drzwi wejściowe od strony wschodnio północnej, taras na ogród zachodnio południowej -Okna z każdej strony Chyba było dobrze na ul. Piskorska 17a/18 ale nie wiem czy to jest dokładnie ten adres bo to było 12 lat temu😱. Problem jest z pieniędzmi niby są, ale zaraz ich nie ma, psuje się jedno po drugim, w związku trochę haosu, brak stabilizacji, emocjonalnej i bezpieczenstwa - w związku.,każdy patrzy trochę już w swoją stronę przez te zachowania, młody to leniuszek którego trzeba gnac do pracy jakiej kolwiek. Nie wiem co jeszcze bym miała napisać, jak co to pisz proszę postaram się udzielic inf.. Dziękuję za zainteresowanie 😘😘 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosia1983 Napisano Luty 6, 2019 Autor Share Napisano Luty 6, 2019 Co sądzisz o połączeniu naszymi 8, powiem szczerze nie jestem aż tak biegła w numerologii ,uczę się ,nie wiem jak to zinterpretować ,zapewne jako rodzina mamy cechy 8.Widzisz coś więcej w tym? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 9 godzin temu, Gosia1983 napisał: Co sądzisz o połączeniu naszymi 8, powiem szczerze nie jestem aż tak biegła w numerologii ,uczę się ,nie wiem jak to zinterpretować ,zapewne jako rodzina mamy cechy 8.Widzisz coś więcej w tym? Usiądę... Popatrzę policzę i od teraz nie jesteś liczba 4 zapamiętaj proszę a liczba 31. Z domem też coś popatrzę. Numerologia meza nie zmieni nic popatrzę na wasze piramidy popatrzę... Może coś zobaczę..... Wtedy odpisze.... Może uda mi się to zrobić jeszcze dziś.... 😘 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Luty 11, 2019 Share Napisano Luty 11, 2019 Dnia 6.02.2019 o 11:22, Gosia1983 napisał: Hmm to mnie teraz zainspirowałeś, nie zwróciłam uwagi na to, że ja 4 i syn 4 to 8 tak jak mąż. Ja 6.04.1983,syn 20.04.2005, mąż 7.12.1978. Adres to Ul. Łabędzie 22. Jestem osobą zorganizowaną, wszystko zaplanowane licznik w głowie😉, mąż raczej roztargnięty, z planowaniem ciężko chce dużo ponad swoją miarę, a wtedy cios i popada w depresję, jego obliczenia są ponad miarę nie dostrzega wielu rzeczy ale jest pracowity pod względem finansowym, ale w domu za darmo nie zrobi😂, wydaje mi się że bardziej ja tu wszystko ogarniam i trzymam w pionie, ale bez jego ciężkiej pracy by było ciężko. Dom -las wokoło,małe osiedle kameralne, blisko jezioro, ale obok u sąsiada mały wodospadzik i oczko -drzwi wejściowe od strony wschodnio północnej, taras na ogród zachodnio południowej -Okna z każdej strony Chyba było dobrze na ul. Piskorska 17a/18 ale nie wiem czy to jest dokładnie ten adres bo to było 12 lat temu😱. Problem jest z pieniędzmi niby są, ale zaraz ich nie ma, psuje się jedno po drugim, w związku trochę haosu, brak stabilizacji, emocjonalnej i bezpieczenstwa - w związku.,każdy patrzy trochę już w swoją stronę przez te zachowania, młody to leniuszek którego trzeba gnac do pracy jakiej kolwiek. Nie wiem co jeszcze bym miała napisać, jak co to pisz proszę postaram się udzielic inf.. Dziękuję za zainteresowanie 😘😘 Postaram się odpowiedzieć 06.04.1983 =31 twoja liczba jaka emanujesz Gosia 2019- 2020 lata pustki od. 06.04.2019 2007-2008 te lata pustki już były 07.12.1978 =35 liczba jaka emanuje Maz 2002-2003 lata pustki 2014-2015 lata pustki 2026-2027 te będą lata pustki Popatrzyłam na adres domu . 1. .5. . 9. 1=16 dusza domu Łabędzia. 22 3. . 2. . 4... 8=17 jak nas widzą inni A jaki ten dom jest 16+17=33+22=55. Patrząc na liczbę 55 jako pełna wibracje adresu i numeru to jest to ocena liczba imię zdaniem pasująca do waszej trójki.... 31,13,35. Jest rzeczywiście snują teoria że liczba 4 to liczba wiecznych remontów ale tu mamy liczbę 22 i to jest liczba moim zdaniem która mówi o wibracji emocji dwóch dwojek . 22.... Dla Gosi 55+31=86=14=5 Dla Męża 55+35=90=9+ wszystkie wyzwania z liczby 0 więc nie jest to typowa liczba 9 i myślę że na pewno nie jest.... Moim zdaniem to twój mąż może czuć się najgorzej w tym domu Syn 13+55=68 =14=5 syn jest tu przepraszam najmniej istotny.... To dziecko któremu wy musicie zapewnić bezpieczeństwo i stabilizację a skoro już wiemy że syn jest przeciwnoscia Twoją w działaniu a ty szukasz i chcesz bardzo akceptacji to twój syn może nie lubić entuzjazmu.... Natomiast uCiebie ten entuzjazm jest potrzeba mocną.... Starałam się wywazyc kto tu ciągnie wóz.... Kto jest motorem a od kogo i bez kogo ten wóz może się zapalić. Maz niby jest motorem bo moim zdaniem ty Gosiu go stymulujesz.... Moim zdaniem ale twój mąż nie może pod żadnym pozorem używać alkoholu. Kup literę A I wstaw ja 2A2 Podsumowanie Problemy moim zdaniem nie mają nic wspólnego z domem. Sama chciałaś rodziny a to doskonałe widać na Twojej piramidzie numerologicznej w wyzwaniach czarnych szczytach..... Co by nie było moim zdaniem popracuje głównie nad relacjami, emocjami..... Litera A to nie jest antidotum na emocje w domu. I wyleczenie domu. Wy rzeczywiście nie dogaduje ie się.... Ty z mężem inaczej odbieranie miłość. Popatrz na Wenus w jakich masz znakach ty i mąż.... Zobacz też ascendent Księżyc to wasz charakter.... Ale Wenus sprawdź meza bo czuje tu jakieś uzależnienia od np alkoholu... Synowi.... Synowi pokaż wzorce rodziny.... Takie jakie mu pokazecie takie będzie wyrażał w przyszłym dorosłym życiu.. Wywal lustra z sypialni.. . A schody nie mogą bezpośrednio wychodzić na drzwi.... Tu ekran.... Sama wiesz. Popatrz czy droga z furtki do drzwi jest prosta..... Zmień ją..... Na falista. Popatrz czy jadalnie i kuchnie macie wyżej lub niżej niż salon.... I WC w jakiej sferze jest.... By to określić musisz wiedzieć czy jesteś człowiekiem zachodu czy wschodu... Rozrysowalam siatkę bagua..... I zaznaczyć strefy i zobaczyć co macie mocne w domu a jakie strefy są słabe i narażone na straty. Tylko prośba nie wariuj proszę 🙏 Uważaj z lustrami.... Numerologia to tylko energia, my ja zmieniamy. Podpowiedzi dla związku znajdziesz w astrologii. To tyle 👋 👋 👋 👋 👋 Pa 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Luty 11, 2019 Share Napisano Luty 11, 2019 Łabędzie teraz zobaczyłam To mamy liczbę duszy domu 20 wariatkowo...... 😘 są emocje... Jak ns Widzą inni się nie zmienia.... 17. Ok daj litere A pomiędzy 22 Rodzina...... Czy nałóg? WALCZYMY O rodzinę 20+17+2+A+2=60 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosia1983 Napisano Luty 11, 2019 Autor Share Napisano Luty 11, 2019 Dziękuję Ci Kochana. Cieszę, się, że poświęciłaś mi czas. Wiesz... Z alkoholem masz rację od tego się zaczęło mocno walić. Hmmm wzorce dla syna... Było krok od rozwodu.. W grudniu miały być ostatnie święta razem... Zobaczymy jak będzie panował 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosia1983 Napisano Luty 11, 2019 Autor Share Napisano Luty 11, 2019 Jestem energiczna, podchodzę do wszystkiego z entuzjazmem, wulkan emocji u mnie jest, potrzeba kontaktu, syn odwrotnosc moja tak jak piszesz. Mąż... Pesymista trzeba go mobilizowac, głaskać, chwalić,a w ostatnich dwóch latach... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.