Skocz do zawartości

Wysokie wzgórze z widokiem na morze.

cooco

Polecane posty

Witam. Kilka razy w tygodniu powtarza mi się tak jakby ten sam sen, tylko różni się czasami tym w jakim "czasie" moja osoba pojawia się na wysokim wzgórzu. Bo jestem tam podczas gdy to wschód, albo zachód słońca. Moje odczucie w tym śnie są pozytywne. Gdyż zachwycam się widokiem na morze, ocean, na który spoglądam z góry. Jest ono spokojne i odbija on właśnie zachód, wschód słońca i różowo - błękitne niebo. Za każdym razem wyciągam telefon w tym śnie, by zrobić sobie zdjęcie na tle morza, oceanu, lub czasami chcę zrobić zdjęcie samemu widoku. Ostatnio w śnie płakałam ze szczęścia, bo pięknie to wszytko wyglądało ~  

Myślałam ciągle nad znaczeniem, przeglądałam senniki, ale nie wiem, uwu. 

• Lubię! 1

Wysokie wzgórze - mi się kojarzy ze wzrostem duchowym, energetycznym, też bycia ponad wszystko co nie odpowiada, co oddala od prawdziwych emocji (ocean)

Zachód lub wschód- jeszcze nie jest ten stan ustabilizowany

Spoglądanie z góry  - próba oceny własnego stanu i tego niżej, nie jesteś jeszcze tam, albo już, nie napisałaś, czy i który z tych momentów bardziej się podoba

Telefon - chęć utrwalenia tego, czego jeszcze nie ma, chęć posiadania tego stanu przy sobie po obudzeniu

Zachód i wschód - to też początek i koniec, nie widzisz środka, nie wiesz jaki on jest, widzisz jak coś się zaczyna i jak się kończy, natomiast nie znasz jeszcze drogi

• Lubię! 2

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...